Webáruház

 • kerti kisgépek
  Webáruház

  A kerti kisgépek termékkategória igen széles

  A magánkertekben, kisebb gyümölcsösökben és veteményesekben nagy segítség a megfelelő felszerelés megléte. A trszerszam.hu webáruházban fellelhető kerti kisgépek termékkategóriája igen széles, itt mindenki meg fogja találni a számítását. A webshop kínálatában kizárólag elismert gyártók berendezései lelhetőek meg, mint amilyen vállalat a Riwall, a Makita, a Hecht és a Scheppach.

  A kerti kisgépek termékkategória igen széles bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
 • konyhai öntapadós fólia
  Webáruház

  Konyhai öntapadós fólia egyszerű használattal

  A tapéták világa zavarba ejtő hely lehet azoknak, akik először kóstolnak bele ebbe. A konyhai öntapadós fólia, az általa nyújtott szabadság és rugalmasság miatt olyan népszerű. Ha szereted a változásokat, akkor a konyhai öntapadós fólia szuper megoldás, hiszen ha meguntad, akkor egyszerűen lecserélheted, nem kell amiatt aggódj, hogy egy adott falfestést évekig nézhetsz. A jó minőségű eltávolítható tapéta anélkül válik le a falról és a bútorokról, hogy kárt okozna és lehetővé teszi, hogy valami újat próbálj ki, amikor legközelebb beleszeretsz egy dekorstílusba vagy színpalettába.

  Konyhai öntapadós fólia egyszerű használattal bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
 • webshop készítés
  Webáruház

  5 elengedhetetlen tipp webshop készítéshez

  Az online kereskedelemnek számtalan előnye van, nem kell fizikai boltot fenntartani, eladót fizetni, az év minden napján nyitva tartható 0-24 működő, sok minden automatizálható, széles termékpaletta tartható fent, komolyabb költségek nélkül. Ezért érdemes ebben gondolkodni, bár néhány lépést be kell tartani. A viltor.hu weboldalon található útmutatót is érdemes átfutnod. Természetesen költségekre számítanod kell, elsőként a webáruház indítás kiadásaira. Nem kell feltétlenül saját online boltot készíttetned, mert bérelhetsz is. Megteheted ezt a Viltor cégnél, aminek webáruházaiba be van építve minden olyan külső és belső szolgáltatás, ami az üzemeltetés során igényként felmerülhet. A teljesség igénye nélkül, például a webáruház termékkeresője, készletkezelője, paraméter szűrője, az elektronikus fizetési módok stb. Arra is figyelned kell,…

  5 elengedhetetlen tipp webshop készítéshez bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
 • férfi alkalmi cipő
  Webáruház

  A férfi alkalmi cipő feldobja a megjelenést

  Az elegáns megjelenés az erősebbik nem körében is rendkívül fontos. A férfi alkalmi cipő minden tekintetben eleget tesz az elvárásoknak. Készülhet természetes, ökológiai, fordított vagy lakozott bőr felhasználásával. Szabás szerint kétféle típusra osztható. Az egyik kategóriába a fűzős kivitel tartozik. Üzleti vacsorákon, esküvőkön, születésnapokon és egyéb különleges rendezvényen ezt a változatot illik viselni. A bebújós variáció ezzel ellentétben kicsit sportosabb kialakítású. Hiába az utcai stílust képviseli, mégis felhúzható öltönyhöz. A férfi alkalmi cipő napjainkban már nemcsak sima felülettel, hanem különböző textúrált nyomatokkal van díszítve. Akik merészebbek, azok nem fogják megbánni, ha ebben a formában vásárolják meg. A színre szintén nagy hangsúlyt kell fektetni. Fontos, hogy olyan árnyalatra essen a választás,…

  A férfi alkalmi cipő feldobja a megjelenést bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
 • festuca glauca
  Webáruház

  Festuca glauca harangformájú virágokkal

  Manapság divatosak az antracit/szürke/fehér szín-összeállítású házak, kertek és ilyen helyeken ennek az ízlésnek megfelelő dísznövényeket láthatunk. A festuca glauca, magyar nevén a csenkesz, élénk ezüst lombszínű évelő díszfű, ami úgy a modern, mint a klasszikus kertekbe jó választást jelent. Pamacsszerű, dús bokrot nevel, ha jól érzi magát a helyén. Nagyon jól néz ki például a bejárat melletti növényágyásban, még télen is megmarad a lombozata, viszont a hideg miatt lekonyul.

  Festuca glauca harangformájú virágokkal bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
 • kötszerek
  Webáruház

  Nem okoznak irritációt a kötszerek

  A webshopunk a hazai piacon elismert és megbízható gyártók kiváló minőségű orvostechnikai termékeit kínálja, akik sokat tettek azért, hogy garantálják vásárlóiknak a külső hatásoknak ellenálló, eldobható orvosi kiegészítők használatát. Az ebben a kategóriában kínált kötszerek a kórházi osztályok, az orvosi rendelők, valamint az otthoni elsősegély csomagok nélkülözhetetlen felszerelései. Gondosan kiválasztott anyagokból készülnek, amelyek nem okoznak irritációt vagy allergiás reakciókat.

  Nem okoznak irritációt a kötszerek bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
 • evőeszközkészlet
  Webáruház

  Evőeszközkészlet speciális darabokkal

  Éppen most szereli fel az új konyháját? Az evőeszközkészlet ilyenkor elengedhetetlen. Ez az étkezéshez használt összes eszközt tartalmazza, beleértve a késeket, a villát, a kanalakat és néha más speciális darabokat is. Sokféle anyagból készülhetnek, például rozsdamentes acélból, ezüstből, ezüstlemezből és műanyagból, de többféle stílusban, valamint kivitelben is elérhetők, hogy megfeleljenek a különböző ízléseknek és igényeknek. Az evőeszközkészlet általában teljes csomagként vásárolható meg, meghatározott számú terítékkel egy asztalhoz. A terítékek általában tartalmaznak egy villát, egy salátavillát, egy kést, egy leveses kanalat, illetve egy teáskanalat.

  Evőeszközkészlet speciális darabokkal bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
 • hajfesték nagyker
  Webáruház

  Bő választékért irány a hajfesték nagyker!

  Nagykereskedésben vásárolni azért jó, mert hatalmas termékpalettát kínálnak és kedvező áron. Ma már a hagyományosnak tekintett ételre és italra szakosodott boltok mellett, fellelhetőek speciális üzletek is, a hajfesték nagyker pedig pontosan ilyen. Egy hajfesték nagyker polcain, a megnevezett terméken kívül, számos más fodrászati cikket is megtalálunk. Hajápolók, hajszínezők, hajformázók, samponok és balzsamok közül válogathatunk, az egészen hétköznapitól a legelitebb márkákig.

  Bő választékért irány a hajfesték nagyker! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
 • taposólámpa
  Webáruház

  Egy szinten van a felülettel a taposólámpa

  A süllyesztett világítótestek ideálisak a fák, szobrok vagy virágok megvilágítására a kertben. Ugyanakkor az ösvényeket és sétányokat is feldobhatják. A robusztus anyagoknak köszönhetően, az eső vagy a hó nem tesz kárt bennük, a sokféle modellnek köszönhetően pedig bármilyen kialakításhoz hozzáigazíthatóak. A teraszon vagy virágágyásban elhelyezett taposólámpa nappal szinte láthatatlan. Sötétben azonban a ragyogása intenzívvé válik és abszolút szemet gyönyörködtető.

  Egy szinten van a felülettel a taposólámpa bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
 • Portwest munkaruha
  Webáruház

  Testre szabott Portwest munkaruha

  Minden munkahelyen fontos, hogy a dolgozók a területnek megfelelő, színvonalas és biztonságot nyújtó ruházatban tevékenykedjenek. A Portwest munkaruha egyet jelent a minőséggel. Kényelmes, profi, igényekre szabott kialakítású és speciális tulajdonságokkal bír. Maradéktalanul megbízható munkavédelmi ruházatot hoz létre ez a gyártó. Ráadásul mindenféle munkaterületre kapható megfelelő Portwest munkaruha, legyen szó nadrágról, kabátról vagy egyéb kiegészítőkről. Érdemes megtekinteni a shop.zebrekm.hu online áruház termékpalettáját, ahol rengetegfele munkaruha található meg. Akár saját magának, akár az alkalmazottainak szeretne vásárolni, a prémium minőségből semmiképpen nem szabad engednie.

  Testre szabott Portwest munkaruha bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva