Webáruház

 • Portwest munkaruha
  Webáruház

  Testre szabott Portwest munkaruha

  Minden munkahelyen fontos, hogy a dolgozók a területnek megfelelő, színvonalas és biztonságot nyújtó ruházatban tevékenykedjenek. A Portwest munkaruha egyet jelent a minőséggel. Kényelmes, profi, igényekre szabott kialakítású és speciális tulajdonságokkal bír. Maradéktalanul megbízható munkavédelmi ruházatot hoz létre ez a gyártó. Ráadásul mindenféle munkaterületre kapható megfelelő Portwest munkaruha, legyen szó nadrágról, kabátról vagy egyéb kiegészítőkről. Érdemes megtekinteni a shop.zebrekm.hu online áruház termékpalettáját, ahol rengetegfele munkaruha található meg. Akár saját magának, akár az alkalmazottainak szeretne vásárolni, a prémium minőségből semmiképpen nem szabad engednie.

  Testre szabott Portwest munkaruha bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
 • kapszulás kávéfőző
  Webáruház

  A kapszulás kávéfőző kezelése nem bonyolult

  A berendezés számos kivitelben van jelen az üzletekben. A kapszulás kávéfőző a megjelenése óta hatalmas népszerűségre tett szert az egész világon. A technológia fejlődésének köszönhetően, egyre modernebb és okosabb típusok kerülnek a piacra. A sietős reggeleken nagyon hasznos lehet, hiszen képes pillanatok alatt elkészíteni egy erős feketét. Praktikus, hiszen nem kell mérni és beletölteni az őrölt kávét. Egyszerűen bekapcsolja a gépet, belehelyezi a kapszulát, megnyom egy gombot és 30 másodpercen belül már fogyaszthatja is a gőzölgő italt. A kapszulás kávéfőző tisztítás tekintetében verhetetlen.

  A kapszulás kávéfőző kezelése nem bonyolult bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
 • fürdőbomba
  Webáruház

  A fürdőbomba segít ellazulni

  Ha beszerzi ezt a nagyszerű terméket, akkor nem fogja megbánni! A fürdőbomba az otthonába varázsolhatja a wellnessezés élményét. Mivel illóolajokat tartalmaz, így egyaránt kényezteti a testet és a lelket. Amint a vízzel találkozik, azonnal elkezd pezsegni. Sokféle illatban és színben kapható az üzletekben, így kedve szerint válogathat. A pozitívumai között meg kell említeni, hogy megváltoztatja a víz színét. A kádban relaxálva nemcsak feltöltődhet energiával, hanem ápolhatja a bőrét is. A fürdőbomba használata után nincs szükség testápolóra. Már egyetlen alkalom után tapasztalhatja a jótékony tulajdonságait.

  A fürdőbomba segít ellazulni bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
 • kenyeres zsák
  Webáruház

  Kenyeres zsákban tovább friss marad a kenyér

  A kenyér a világ számos területén alapvető élelmiszer. A világ számos területén, alapértelmezés szerint, műanyag zacskóban árusítják. Ez az egyik oka annak, hogy olyan sok kérdést kapunk arról, hogyan vásároljuk és tároljuk a kenyeret? Sokan szeretik a kenyeret a helyi péktől vagy a szupermarketben megvásárolni. Ezeken a helyeken általában nem csomagolják előre a kenyeret, így ha kéznél van egy kenyeres zsák, könnyű azt egyszerűen felemelni és abba kérni a létfontosságú élelmiszert.

  Kenyeres zsákban tovább friss marad a kenyér bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
 • inulin por
  Webáruház

  A belek megfelelő működéséért is felel az inulin por

  A rostok nem a leghíresebb tápanyagok, de létfontosságúak a bélműködés és az általános jó közérzet szempontjából. A valóság az, hogy a legtöbben közel sem eszünk eleget belőlük. Az inulin por alternatív módot kínál a rostbevitel kiegészítésére. Ez a természetes, növényi eredetű, nem emészthető szénhidrát- és élelmi rostforrás pozitív hatással van a bélműködésre azáltal, hogy befolyásolja a bélbolyhokat. A kutatók, akik számos klinikai vizsgálat adatait összesítették, megállapították, hogy az inulin por pozitív hatással lehet a székletürítés gyakoriságára és állagára.

  A belek megfelelő működéséért is felel az inulin por bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
 • singer varrógép
  Webáruház

  A legendás Singer varrógép ma is remekel

  A Singer márkanevet bizonyára senkinek sem kell bemutatni, hiszen mindenki tudja, hogy a varrógépeket fémjelzi. A Singer varrógép már-már legendás, hiszen a gyártója több mint 150 éve készíti a kiváló minőségű termékeit. A varrógépek túlzás nélkül világhírűek, mivel az egykor még kis cég valódi multinacionális vállalattá nőtte ki magát az idők folyamán. Régebben szinte valamennyi háztartásban helyet kapott egy ilyen eszköz, de ma is sokan tartanak otthon belőle egyet.

  A legendás Singer varrógép ma is remekel bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
 • nitril kesztyű
  Webáruház

  Márkás és minőségi nitril kesztyű

  Különböző munkálatokhoz más-más védőfelszerelés szükséges, de a kesztyűk például a házkörüli teendők elvégzéséhez is jól jönnek. Karbantartási és kommunális feladatokhoz a nitril kesztyű ideális választás, hiszen a bevonata ellenálló vízzel, zsírokkal és olajokkal szemben. Kiválóan védi a kezeket, ezért nemcsak a munkahelyeken vehetjük hasznát, hanem a kerti munkáknál, illetve egyéb feladatok elvégzésénél is. Nitril kesztyű kitűnő minőségben kapható az enante.hu webáruházban, méghozzá igazán korrekt összegért, hiszen az ára mindössze 880 Ft.

  Márkás és minőségi nitril kesztyű bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
 • kötött pulóver
  Webáruház

  Kötött pulóver minden ízlésnek megfelelően

  Sokan úgy gondolják, hogy igazán csinosan csak nyáron lehet felöltözni, mivel a blúzok, ruhák tudják a legjobban kiemelni a női vonalak szépségét. Egy jól megválasztott kötött pulóver segítségével azonban bomba hatást lehet elérni. Ma pedig már igazán bő a választék a kellemes, puha anyagú és különleges szabású pulcsik terén. A miniboxshop.hu webáruház kínálatát mindenképpen érdemes átnéznie annak, aki ősszel és télen is stílusosan szeretne festeni az élet bármely területén. Lássuk, milyen termékekkel kecsegtet minket a webshop!

  Kötött pulóver minden ízlésnek megfelelően bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
 • okosóra töltő
  Webáruház

  Az okosóra töltő a smart kütyü elengedhetetlen tartozéka

  A smart kütyük kényelmesebbé és bizony sok esetben hatékonyabbá tudják tenni a mindennapokat. Sokan nem érik be egy telefonnal, és egy okosórát is beszereznek. Több kiegészítőt is kap a vásárló ehhez, amik közül kétségtelenül a legfontosabb az okosóra töltő. De miért is annyira kedvelt ez az eszköz, mit tud ez az óra? Nos, nem csupán egy sima karóráról van szó, ami az időt mutatja. Egy igen intelligens eszköz ez, ami számos funkcióval rendelkezik. Tény persze, hogy az óra, akárcsak a régi modellek, jelzi az időt és a dátumot, de ez csak egy a több tucat funkciója közül. Még az olcsó okosórák is ennél bővebb tudással rendelkeznek.

  Az okosóra töltő a smart kütyü elengedhetetlen tartozéka bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
 • telefon tokok
  Webáruház

  A kiváló védelemre képes telefon tokok

  Napjainkban már pár kattintást követően megtalálhatja az ember azt a mobiltokot, ami tökéletesen passzol az ember igényeihez és persze a telefonjához is. Milyen telefon tokok mellett érdemes dönteni? Természetesen minden attól függ, hogy mit tart fontosnak a vevő? Sokaknál első helyen a védelem van, ami teljesen érthető. De egyesek nem érik be a megszokott biztonságot nyújtó műanyag vagy szilikon telefontokkal, hanem egy olyan kelléket akarnak, amire minden helyzetben számítani lehet. Ekkor jönnek képbe a defender telefon tokok. Mitől is annyira egyedülállóak ezek? Ugye a legfontosabb tulajdonságuk, hogy az átlagostól sokkal nagyobb külső hatástól is eredményesen védik meg a mobilt.

  A kiváló védelemre képes telefon tokok bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva