kapszulás kávéfőző
Webáruház

A kapszulás kávéfőző kezelése nem bonyolult

A berendezés számos kivitelben van jelen az üzletekben. A kapszulás kávéfőző a megjelenése óta hatalmas népszerűségre tett szert az egész világon. A technológia fejlődésének köszönhetően, egyre modernebb és okosabb típusok kerülnek a piacra. A sietős reggeleken nagyon hasznos lehet, hiszen képes pillanatok alatt elkészíteni egy erős feketét.

Praktikus, hiszen nem kell mérni és beletölteni az őrölt kávét. Egyszerűen bekapcsolja a gépet, belehelyezi a kapszulát, megnyom egy gombot és 30 másodpercen belül már fogyaszthatja is a gőzölgő italt. A kapszulás kávéfőző tisztítás tekintetében verhetetlen. Nincsenek idegesítő kávécseppek vagy zacc. A gyűjtőt is csak akkor kell kiüríteni, ha már teljesen megtelt. Mivel egyszerre 1 adagot készít, így mindig friss kávé kerül a csészéjébe.

A frissen őrölt szemeket azonnal vákuumcsomagolt kapszulába zárják légmentesen, így az aroma tökéletes marad. A kapszulás kávéfőző esztétikus megjelenésének hála, a konyha ékessége lesz. A hagyományos szaküzletek mellett, az interneten keresztül is megvásárolható.