Szórakozás

 • festészet kezdőknek
  Szórakozás

  Mit nyújt a festészet a kezdőknek?

  Érdemes alaposan belemélyedni bizonyos tevékenységekbe, mert csakis akkor tapasztalhatjuk meg, hogy mit tudunk kihozni magunkból, ha előtte próbára tesszük a tehetségünket. Amennyiben egy hobbi irányába különös vonzalmat érzünk, akkor minden bizonnyal oka van annak, amit megéri kideríteni. Az önkifejezés egyik közkedvelt eszköze az ecset. A festészet kezdőknek olykor komoly kihívásokat jelent, de elég néhány alkalom és gyorsan ráérzünk az ízére.

  Mit nyújt a festészet a kezdőknek? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
 • fa építőkocka
  Szórakozás

  Sokoldalúan felhasználható a fa építőkocka

  A teremtés az akarat diadala, szokták mondani. Természetesen nem kell azonnal hatalmas léptékekben gondolkodnunk, mert bőven elég lehet csak kicsiben nekikezdeni mindennek. A gyerkőcök szeretik kiteljesíteni a képességeiket, főként akkor, ha erre lehetőséget biztosítunk nekik. Hogyan tehetjük ezt meg igazán egyszerűen? Főként úgy, ha rendelkezésükre bocsájtjuk a fa építőkocka különféle fajtáit.

  Sokoldalúan felhasználható a fa építőkocka bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
 • Szórakozás

  Teréz anya életét bemutató filmek az Etalonnál

  Az Etalon Film KFT. a keresztényi elvekre épülő, vallásos filmek egyik legnagyobb hazai terjesztője, gazdag termékkínálatában pedig számos izgalmas és értékes életrajzi film is fellelhető. Ezt igazolja többek között az a sokszínűség is, ahogyan például a sokak által ismert és szeretett Teréz anya csodálatos történetét különböző feldolgozásokban és eltérő szemszögből vizsgálva is elérhetővé teszi. Az Etalon weboldalán ugyanis, a Kevin Connor által rendezett díjnyertes játékfilm is megvásárolható, ami Teréz anya Indiában eltöltött évtizedeit mutatja be.

  Teréz anya életét bemutató filmek az Etalonnál bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
 • http://www.antennamagazin.hu/
  Szórakozás

  Mit kínál számunkra az Antenna magazin?

  Ha nem tudjuk, hogy mi is az a puzzle és miként történik egy plakát tervezése, akkor kattintsunk az Antenna magazin oldalára! Az itt lévő hasznos információk segítségével bővíthetjük tudásunkat. Érdekességeket találhatunk a hegesztéssel kapcsolatosan, de megismerkedhetünk a Peonza közösség fogalmával is. A http://www.antennamagazin.hu/ oldalára kattintva cikket találunk a homlokzati hőszigetelési rendszerek előnyeiről, de olvashatunk a műgyantából készült burkolatokról is.

  Mit kínál számunkra az Antenna magazin? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
 • Szórakozás

  Babzsák régen és most

  Az ülőalkalmatosságok ezer fajtája létezik már, a kisszéktől kezdve a hokedlin keresztül a masszázsfotelig. Ha viszont jobban megfigyeli, akkor ezek mind ugyanoda összpontosítják a terhelést a használatuk során. A babzsák fotel előnyeit napjainkban kezdik kiaknázni az emberek. Ez egy olyan strapabíró anyagból készült fotel, amely régen ugyan tényleg babbal volt töltve, ma már inkább hungarocell golyók segítségével teszi kényelmessé az ülést. Sokkal higiénikusabb, antibakteriálisabb és antiallergénebb, mint a régen használt bab.

  Babzsák régen és most bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
 • Szórakozás

  Jól szórakozhat a Dubai nyaralás alatt

  Ha nem járt még Dubaiban, akkor ne hezitáljon tovább, hanem fizessen be egy útra! Az exkluzivutazas.hu oldal tud segíteni ebben, hiszen itt remek ajánlatok közül lehet választani a Dubai nyaralás kapcsán. Biztosan jól fogja magát érezni, mivel bármikor lehetőség nyílik a vásárlásra, a fürdésre és a városlátogatásra. Nem jelent problémát, ha szeretne ellátogatni egy vidámparkba, mert itt erre is lehetősége nyílik. A rohamos fejlődésnek köszönhetően, biztosan nem fog unatkozni, ha a Dubai nyaralás mellett dönt.

  Jól szórakozhat a Dubai nyaralás alatt bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
 • Szórakozás

  Az Invitel tv szolgáltatást is biztosít

  Az Invitel többféle szolgáltatást is biztosít az ügyfeleinek, amelyek között ott van például az internet, a televízió, a hosting, a vezetékes telefonkapcsolat és még sok más dolog is. Ennek tükrében arra is van lehetőség, hogy az ügyfelek együtt rendeljék meg az Invitel tv szolgáltatótól az előfizetési csomagokat. Ennek köszönhetően, kedvezményt is tudnak biztosítani a saját maguk számára a kliensek, tehát érdemes elgondolkodni a kombinált lehetőségek kihasználásán. Az Invitel tv szolgáltató olyan előfizetéseket kínál,

  Az Invitel tv szolgáltatást is biztosít bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
 • Szórakozás

  Gyönyörű és színes képek mindenhol

  Régen nem tudták megörökíteni az emberek a szép pillanatokat, csak ha lefestették. Manapság lehetőségünk nyílik a színes képek elkészítésére bárhol és bármikor, csak egy telefonra vagy fényképezőgépre van szükségünk, legyen szó születésnapról, találkozóról, más jelentős alkalomról vagy egy gyönyörű naplementéről. A fotózás nagy népszerűségnek örvend minden korosztályban. Mindenki szívesen készít színes képeket a környezetéről.

  Gyönyörű és színes képek mindenhol bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
 • Szórakozás

  Csütörtökön indul a SZEMREVALÓ

  Csütörtökön indul az idei SZEMREVALÓ Fesztivál, amelynek keretében kiváló német filmeket láthatnak a nézők. A vásznon látható lesz majd az afgán háború, a hazai és a hontalanság kérdése, valamint a német társadalom problematikája is. A filmekben felmerül a másság vállalása és elfogadása, a kábítószer fogyasztása, valamint a prostitúció is. A fesztivált az egyik versenyfilm nyitja, a Világok között című film. A filmet este hét órakor láthatják majd a nézők a Mozinet forgalmazásában. 26-án este hét órakor lesz látható az Elborult világ című film, amely a legjobb német nyelvű játékfilm díját nyerte el.

  Csütörtökön indul a SZEMREVALÓ bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
 • Szórakozás

  Sokszögű tantrix logikai vagy stratégia játékok

  Az emberek nagy része szereti a kihívásokat és szeret a kihívásoknak élni. Az ilyen személyek számára ajánlott a tantrix is, ami egy olyan kihívásokkal teli logikai játék, amelyik biztosan teljes kikapcsolódást nyújt majd és elvonja a figyelmünket a szürke hétköznapok gondjaitól. A logikai játékok nagy részben észbontóak. Ilyen a tantrix is, amely között leggyakoribb a hatszögű logikai kirakós, de találunk olyanokat is, amelyek társasjátékokként játszhatóak.

  Sokszögű tantrix logikai vagy stratégia játékok bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva