Szórakozás

Csütörtökön indul a SZEMREVALÓ

Szemrevaló
Szemrevaló

Csütörtökön indul az idei SZEMREVALÓ Fesztivál, amelynek keretében kiváló német filmeket láthatnak a nézők. A vásznon látható lesz majd az afgán háború, a hazai és a hontalanság kérdése, valamint a német társadalom problematikája is. A filmekben felmerül a másság vállalása és elfogadása, a kábítószer fogyasztása, valamint a prostitúció is.

A fesztivált az egyik versenyfilm nyitja, a Világok között című film. A filmet este hét órakor láthatják majd a nézők a Mozinet forgalmazásában. 26-án este hét órakor lesz látható az Elborult világ című film, amely a legjobb német nyelvű játékfilm díját nyerte el.

A filmfesztivál filmjei között látható lesz a Viktória – A zürichi expressz című svájci alkotás is, amelynek főszereplője a filmvetítést követően szívesen válaszol az érdeklődők kérdéseire. A fesztivál egészen október harmadikáig lesz látogatható a különböző mozikban. A vetítésekre nemcsak Budapesten, hanem Pécsett és Szegeden is sor kerül. A jegyek elővételben vásárolhatóak meg, kedvezmények is kihasználhatóak.