Építőipar

 • polisztirol
  Építőipar

  Közkedvelt alapanyag a polisztirol

  A kellemes otthoni klíma megteremtésében a hatékony szigetelési eljárásoknak egyre nagyobb szerep jut. Télen a meleget bent, nyáron pedig kint kell valamilyen módon tartani. Erre megvannak a technikai megoldások és a kiváló termékek, ezek alkalmazásával a költségek igen alacsonyra szoríthatóak le. A leginkább ismert a szigetelő termékek széles kínálatában a polisztirol. Ennek a táblás változatnak több formája létezik.

  Közkedvelt alapanyag a polisztirol bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
 • tapéta leszedése
  Építőipar

  A tapéta leszedése roppant egyszerű

  Mielőtt az új burkolat felkerülne a falra, a régit javasolt teljesen eltávolítani. A tapéta leszedése során szüksége lesz néhány eszközre ahhoz, hogy a munka gördülékeny legyen. Hogy milyen technikát vet be, azt nagyban befolyásolja a termék anyaga és a jelenlegi állapota. A papíralapú borítástól spaklival szabadulhat meg. Ügyeljen arra, hogy óvatosan és lassan járjon el, így a vakolatban nem keletkezik kár, mivel az további munkákat vonna maga után. A tapéta leszedése gőzölős készülékkel gyors és eredményes. Általában a dombornyomott termékek esetén vetik be, viszont a folyamat megkönnyítése céljából, minden típusnál használható. Ha elvégezte a feladatot, akkor kenje be a falakat ragasztót tartalmazó vizes oldattal, amit mindenképpen hagynia kell megszáradni. A…

  A tapéta leszedése roppant egyszerű bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
 • Építőipar

  Remek kerítés vásárlása

  Eddig nem talált olyan alapanyagokat, amelyekkel hozzákezdhetne a ház felújításához? Akkor menjen fel az elemeskerites.hu weboldalra, mert le fogja nyűgözni a kínálat! A kerítés alkalmat biztosít arra, hogy kipihenhesse magát a kertben. Végre nem lesz közönsége annak, hogy az udvaron tölti az idejét. Nem kell szégyellősnek lennie akkor sem, ha éppen napozik vagy a medencében fürdik. A gyerekeit nyugodtan kiengedheti az udvarra játszani. A háziállatok sem fognak átmászni a kerítésen, amennyiben az eléggé magas.

  Remek kerítés vásárlása bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
 • Építőipar

  Hajópadlók egyenesen Svédországból

  Aki egy picit is ad az esztétikára, az garantáltan nem fogja a hajópadlót műanyagból rakatni a lakásába. Az építészetben és lakásrendezésben az eleganciával együtt jár a fa. Mi is ezt valljuk, éppen ezért kínálunk faburkolatokat, hajópadlókat, de még gerendákat és még sok egyebet. Amikor valakinek az a gondolata támadt, hogy megtekintem az anyagokat, lássuk egyáltalán azok milyen minőségűek, ezt nyugodtan megteheti úgy a weboldalon, mint személyesen. A hajópadló mind a modern, mint pedig a mediterrán lakásokba nagyszerűen mutat és még a tisztításuk sem igényel különösebb odafigyelést.

  Hajópadlók egyenesen Svédországból bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
 • hőcserélő
  Építőipar

  Sokoldalúan alkalmazható a hőcserélő

  A fűtés primer oldalán a meleg víz beáramlik, majd leadja az általa tartalmazott hőt és így távozik a rendszerből. A szekunder oldalon, a hidegebb víz kerül be a rendszerbe, majd ez felveszi a primer részben hagyott hőt és így egy sokkal magasabb hőmérséklettel tud távozni. Ezt a feladatot a hőcserélő látja el. A forrasztott típusú modell kialakításához rezet használnak. A mintázatot rozsdamentes lemezekből állítják össze. Könnyedén szállítható, üzemeltetése nagyon egyszerű. Kisebb teljesítmény-tartományban helyezkedik el, mint a szerelt típusú hőcserélő.

  Sokoldalúan alkalmazható a hőcserélő bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
 • fan-coil szelep
  Építőipar

  Számos méretben kapható a fan-coil szelep

  A fan-coil készülékhez többféle típusú szelepet tudunk vásárolni. A kétjáratú záró szelep menetes csatlakozással rendelkezik, így azt könnyedén tudjuk szabályozni. Fűtési területekhez vagy hűtött mennyezetekhez használható. A fan-coil szelep alkalmazható közege a víz. Kompressziós csatlakozással is megrendelhető. A háromjáratú szelepeket már keverőként is lehet használni. PN16 osztályba sorolható. Kívül vörösrézből készül, míg belül acéllal van bélelve. Megfelel az európai gyártási minősítéseknek. Standard méretekben vásárolható meg.

  Számos méretben kapható a fan-coil szelep bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
 • Konténer árak
  Építőipar

  Mit tartalmaznak a konténer bérlési árak?

  Budapesten a konténer árak nagyon változóak, hiszen függ attól, hogy azok milyen messze helyezkednek el az adott telephelytől, ahová el kell szállítani a tartalmukat. A konténer bérlési árak és szállítás Budapesti kerületekből változóak, így amikor konténert bérlünk, akkor okvetlenül meg kell adni, hogy hányadik kerületben szeretnénk azt kérni. A konténer költségei magukba foglalják a címre való kiszállítását, 48 órás bérleti díját, majd a megtelt konténer elszállítását a telephelyre. A konténer ár nem tartalmazza a területfoglalási engedély költségeit.

  Mit tartalmaznak a konténer bérlési árak? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
 • Építőipar

  Lemezmegmunkálás magas fokon

  A Fiteco gyárában olyan magas minőséget képviselő berendezéseket találunk, amelyek segítségével igen széles körben tudnak munkát vállalni. Például az új vezérléssel rendelkező CNC berendezés élhajlításra használható. Természetesen a lemezmegmunkálás is a szolgáltatások közé sorolható. Az új lemezmegmunkáló központ nemcsak acéllal tud dolgozni, hanem alumíniummal és rézzel is. A készülék esetén nem lehet nagyobb méretekkel dolgozni, mint három méter. A lemez vastagsága 0.5-3 mm között mozoghat. Egy ilyen professzionális gép segítségével, a lemezmegmunkálás egyszerű folyamat.

  Lemezmegmunkálás magas fokon bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
 • Építőipar

  Komfortot teremt a fűtőkábel

  A meleg padló komfortja emeli otthonunk értékét, arról nem is beszélve, hogy mennyire kényelmesebbé válnak majd a hétköznapjaink. Ehhez nem kell mást tenni, mint a már meglévő járólap alá olyan kiegészítő fűtési rendszert kiépíteni, amivel ezt el tudjuk érni. A fűtőkábel lefektetése egyszerű, ám minden esetben szakértelmet követel. A műanyaghálóra felszerelt fűtőszálak lefektetése otthon is kivitelezhető, de az elektromos bekötést semmiképpen ne végezzük el egyedül. A fűtőkábel méreteinek köszönhetően, szinte észrevehetetlenül épül bele a környezetbe.

  Komfortot teremt a fűtőkábel bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
 • Építőipar

  Igényes eladó lakás Kaposvár részén

  Somogy-megye járás székhelye Kaposvár, aminek neve a „kapu” és a „vár” szókból tevődik össze. A város a mocsaras Kapos-völgyben fekszik, ami a 13. században felépített várra emlékeztet. Ezekből az információkból már nem annyira nehéz összerakni, hogy honnan származik a település elnevezése. Az otpip.hu weboldal kínálatában számos jó minőségű eladó lakás Kaposvár szívében csak arra vár, hogy valaki végre megvásárolja. Amikor ingatlant készül vásárolni, akkor mindenképpen érdemes a hangsúlyt az árra és az ahhoz tartozó állapotra fókuszálni.

  Igényes eladó lakás Kaposvár részén bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva