Utazás

 • Utazás

  Barbados utazás karibi élményekkel

  A Karib-térséget egykoron vérengző kalózbandák uralták, legalábbis így szól számtalan történet. Manapság azonban turisták ezreinek vált az úti céljává, hiszen csodálatos környezetbe csöppenhet az, aki ellátogat ide. Különösen csodálatos élménynek bizonyul Barbados utazás szempontjából, mert itt minden adva van a tökéletes időtöltéshez. A tengerpart tiszta és maga a tenger pedig csodásan smaragdzöld, illetve türkizkék színekben pompázik. Nemcsak a strandolni vágyók fogják élvezni az ottlétet, hanem azok is, akik szeretnek szörfözni vagy búvárkodni.

  Barbados utazás karibi élményekkel bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
 • Utazás

  Az Arab Emírségek turisztikai látványosságai

  Mindenkiben benne él az a vágy, hogy felfedezze a körülötte lévő világot. Mivel ma már teljesen hétköznapinak számít a repülővel való közlekedés, ezért a távolabbi helyek felkeresése sem marad elérhetetlen álom. Az Arab Emírségek egyre népszerűbb lesz a magyarok körében. A korábbi években szinte tabunak számított az ide történő ellátogatás, azonban ma már kérhető a Morea Travel segítsége. Főként Abu Dhabi és Dubai felkeresésére nyílik lehetőség.

  Az Arab Emírségek turisztikai látványosságai bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
 • Utazás

  Csíksomlyói búcsú egy remek úti cél

  Ha nem járt még Erdélyben, akkor azt tanácsoljuk, hogy sürgősen pótolja ezt a hiányosságot, mert nem érdemes kihagynia ezt a fantasztikus élményt! Csíksomlyói búcsú rengeteg látogatót vonz, hiszen a zarándokvonat segítségével könnyen el lehet jutni erre a vidékre. Akár a Kárpáteurópa Utazási Iroda szervezésében is eljuthat erre a vidékre, tehát ne várjon tovább, hanem tekintse meg a remek programot! Csíksomlyói búcsú során lehetőség nyílik a szentmisén való részvételre, illetve meg lehet nézni a Csodatévő Szűz Mária szobrot is a kegytemplomban.

  Csíksomlyói búcsú egy remek úti cél bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
 • Utazás

  Repülőjegy Bali – pár információ erről a lehetőségről

  Bár nem lehetetlen Magyarországról eljutni Bali szigetére, arra bizony fel kell készülniük az utazóknak, hogy nem lesz egyszerű légi úton sem eljutniuk ebbe a távoli országba. Aki jól választja meg az utazása időpontját, az kifoghat olyan lehetőséget a repülőjegy Bali tekintetében, aminél csupán egy átszállás fog kelleni. Ebben a tekintetben a Qatar Airways járatait tanácsos nézegetni, hiszen ez a légitársaság indít olyan gépeket, amiknél csak egyszer van szükség átszállásra Dohában hosszú várakozással. A többi esetben két átszállásra lesz szükség, ezért az utazóknak bizony fel kell készülniük arra lélekben, hogy igen sok ideig lesznek úton.

  Repülőjegy Bali – pár információ erről a lehetőségről bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
 • Utazás

  Utazás Mauritius vulkanikus hegyvilágába

  A fehér homokon lépdelve, érezve a forró szellő lágy simogatását, elfelejtve a Magyarországon már zajló őszi levelek sárgás csillogását, átengedheti magát az igaz pihenésnek. Ha nem látott még vulkanikus hegyeket, de megcsodálná a természet rejtelmeit, itt az ideje, hogy nyakába vegye a tarisznyáját és utazzon! Az utazás Mauritius szigetvilágába nemcsak túrák, séták és esti vacsorák idillje, hanem a sportolás, a gasztronómia, a wellness és a meditáció is beletartozik. Így, ha már régóta vágyott olyan sportra, amit hazájában nem űzhet, itt kipróbálhatja az üvegfenekű hajózás izgalmát, a vízisí, a röplabda és a ritmusos teniszmeccsek kikapcsoló hatását.

  Utazás Mauritius vulkanikus hegyvilágába bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
 • Utazás

  Hol érdemes megszállni Fonyódon?

  A Balaton déli partján található Fonyód, Somogy megye népszerű üdülőhelye és kikötővárosa. Érdekes látnivalói, mint a Fonyódi Múzeum, Villa Galéria, Mini Galéria, Eötvös Károly Városi Könyvtár, valamint a fesztiválok (Fonyódi Nyári Fesztivál, Szent-István napi rendezvények, Fonyódi kolbászfesztivál) és nem utolsósorban maga a Balaton rengeteg látogatót vonz ide. Aki szeretne ellátogatni Fonyódra, de még nincs szálláshelye, bizalommal kattintson ide: http://szallaskeres.hu/, ahol nagyon könnyen elboldogulhat és egyszerűen, pár kattintással keresgélhet az ajánlatok közül.

  Hol érdemes megszállni Fonyódon? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva