Utazás

Csíksomlyói búcsú egy remek úti cél

Csíksomlyói búcsú
Csíksomlyói búcsú

Ha nem járt még Erdélyben, akkor azt tanácsoljuk, hogy sürgősen pótolja ezt a hiányosságot, mert nem érdemes kihagynia ezt a fantasztikus élményt! Csíksomlyói búcsú rengeteg látogatót vonz, hiszen a zarándokvonat segítségével könnyen el lehet jutni erre a vidékre.

Akár a Kárpáteurópa Utazási Iroda szervezésében is eljuthat erre a vidékre, tehát ne várjon tovább, hanem tekintse meg a remek programot! Csíksomlyói búcsú során lehetőség nyílik a szentmisén való részvételre, illetve meg lehet nézni a Csodatévő Szűz Mária szobrot is a kegytemplomban.

Az utazás programjában természetesen nemcsak Csíksomlyó szerepel, hiszen a kirándulók megnézhetik még Erdély csodálatos falvait és városait is. A szállás a falusi turizmus keretein belül történik, ezért a Kárpáteurópa Utazási Iroda ügyfelei ebből a szempontból is megismerhetik a vidéket.

A legfőbb látványosságnak azonban minden esetben a Csíksomlyói búcsú bizonyul, ahová évről-évre több zarándok megy el. Keresse fel Ön is ezt a rendezvényt, hogy átélhesse az egyedi és hamisítatlan hangulatot!