Szépségápolás

 • Szépségápolás

  Az infraszauna egész évben használható

  A berendezés infravörös sugarakat áraszt, amelyek behatolnak a bőrbe és átadják a hőt a szervezetnek. Ilyenkor a test izzadni kezd, így beindulnak a méregtelenítési folyamatok. Az infraszauna ideális lehet a fogyni vágyóknak. Körülbelül 30 perc használat során 500-800 kalória távozik a szervezetből. Akkor lehet eredményesebb a fogyás, ha rendszeresen mozog is. Az anyagcserére is jó hatással van, hiszen gyorsítja. Rengeteg pozitív érv szól a termék mellett.

  Az infraszauna egész évben használható bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
 • Szépségápolás

  Otthon is lehet már szolizni

  A 21. századi hölgyek nagyon igényesek a szépségápolás szempontjából. Ennél fogva, biztosan Te is sokat foglalkozol a testeddel. Azonban, nehéz időt szakítani a barnulásra, a munka és az egyéb kötelezettségek mellett. Nem muszáj külön programot csinálni a szolizásból, amikor már otthonra is beszerezheted a saját gépedet. A Hollandimpex alkalmat nyújt erre, hiszen az itteni kínálatban jobbnál-jobb kabinok vannak. Sok esetben bizonyították már be a kiválóságukat. Viszonylag kis helyen elférnek, ezért érdemes elgondolkodnod a megvásárlásukon. A saját gépedet úgy kezeled, ahogyan szeretnéd. Az ízlésedre formáltan tudod használni. Nem kell mindig állítgatnod a gépet a többi vendég miatt. A higiéniára sem kell annyira ügyelned, hiszen egyedül Te fekszel bele. A kellemes melegben…

  Otthon is lehet már szolizni bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
 • Szépségápolás

  Ránctalanító krém parabén nélkül

  A megfeszített élettempó sok fiatalnál okoz idő előtti ráncosodást az arcon, főleg a szemek mellett és alatt fedezhetőek fel már egész fiatal korban apró ráncok, sötét karikák. Később aztán komoly ráncok is megjelennek, ezt pedig nem hagyhatjuk! Egy igazán jó minőségű ránctalanító krém felvitelével azonban ezek a problémák megszüntethetővé válnak. Természetesen ennek érdekében, a legkiválóbb terméket kell beszerezni, máskülönben semmire se jutunk.

  Ránctalanító krém parabén nélkül bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
 • Szem.Guru egészség magazin
  Szépségápolás

  Szem.Guru egészség magazin friss hírei

  A szemünk egészségét helyezzük mindig előtérbe, hiszen sok bosszúságot tud okozni, ha egyszer elkezd romlani a látásunk. Ismerkedjünk meg a különböző betegségekkel, azok megelőzésével! Fontos tudni a látásjavítás lehetőségeiről, hiszen nagyban megkönnyíthetjük vele az életünket. A Szem.Guru egészség magazin oldalára kattintva, minden hasznos információt megtudhatunk a szemünk egészségével kapcsolatosan. Általános szembetegségek közé tartozik az árpa a szemen, amin szinte minden ember átesik egyszer az életében.

  Szem.Guru egészség magazin friss hírei bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
 • cellulit kezelés
  Szépségápolás

  Minden nő kedvence a cellulit kezelés

  Sok nő szenved narancsbőr problémával, így nem is csoda, ha attól szeretnének megszabadulni, főleg amikor jön a jó idő, vagyis a strandszezon előtt. Ebben az esetben el lehet kezdeni a különböző krémek, masszázsok felé fordulni, de a legjobb az, ha szakértőre bízzuk a munkát. A cellulit kezelés tulajdonképpen a szövetek méregtelenítése. Hangsúlyt fektetnek a keringés fokozására és a nyirokrendszer hatékonyabb működésére. A cellulit kezelés során megszabadulhatunk a salakanyagoktól. Aromaterápiás kezelésekkel is össze lehet vonni.

  Minden nő kedvence a cellulit kezelés bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
 • Szépségápolás

  Körömdíszítés profi alapanyagokkal

  Napjainkban a megjelenés különös jelentőséggel bír, hiszen legyen szó állásinterjúról, a munkahelyen megkövetelt külsőről, magánéletről vagy alkalmi öltözékről, nagy szerep jut az olyan részleteknek, mint a körmök. Nem véletlen, hogy a körömdíszítés minden korábbinál népszerűbb a hölgyek körében. Azt azonban kevesen tudják, hogy a körömdíszítés napjainkban használatos alapanyagainak is megvoltak a maguk elődjei, akár több ezer évvel ezelőtt is.

  Körömdíszítés profi alapanyagokkal bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
 • Szépségápolás

  Vaser lipó: korszerű technológia

  A súlyfelesleg sokak életét nehezíti meg és a plusz kilóktól való megszabadulás cseppet sem olyan könnyű, mint azt sokan gondolják. A plasztikai beavatkozások közül elsősorban a zsírleszívás terjedt el a területen, ám ezzel kapcsolatban számos negatívummal is számolnia kell a páciensnek. Nincs ez azonban így a korszerű technológiájú Vaser lipó választásakor, ami kíméletesen távolítja el a zsírt azokról a testtájakról, ahol arra igény mutatkozik.

  Vaser lipó: korszerű technológia bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
 • Szépségápolás

  Fantasztikus oriflame katalógus, ezt önnek is látnia kell!

    Szeretem én eldönteni, hogy mit veszek meg és mit nem! Szeretek kényelmesen nézelődni, jól végiggondolni, mit is szeretnék! Az oriflame katalógus nekem ebben igen jó partnerem! Otthonról, kényelmesen lapozgathatom, persze internet segítségével ezt a fantasztikus oriflame katalógus csodát! Van választék bőségesen, az árak kedvezőek, nekem remek esti szórakozás! Az oriflame katalógus termékei rendkívül gazdagok!

  Fantasztikus oriflame katalógus, ezt önnek is látnia kell! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva