Szépségápolás

Otthon is lehet már szolizni

Hollandimpex szolárium

A 21. századi hölgyek nagyon igényesek a szépségápolás szempontjából. Ennél fogva, biztosan Te is sokat foglalkozol a testeddel. Azonban, nehéz időt szakítani a barnulásra, a munka és az egyéb kötelezettségek mellett. Nem muszáj külön programot csinálni a szolizásból, amikor már otthonra is beszerezheted a saját gépedet. A Hollandimpex alkalmat nyújt erre, hiszen az itteni kínálatban jobbnál-jobb kabinok vannak. Sok esetben bizonyították már be a kiválóságukat. Viszonylag kis helyen elférnek, ezért érdemes elgondolkodnod a megvásárlásukon.

A saját gépedet úgy kezeled, ahogyan szeretnéd. Az ízlésedre formáltan tudod használni. Nem kell mindig állítgatnod a gépet a többi vendég miatt. A higiéniára sem kell annyira ügyelned, hiszen egyedül Te fekszel bele. A kellemes melegben végre relaxálhatsz egy kicsit. 5-10 perc elteltével láthatóan barnább lesz a bőröd. Biztosan elégedett leszel a szoláriumozás eredményével. A saját gépedet úgy kell beállítanod, hogy a testednek ne jelentsen túl nagy megterhelést a barnulás.

Kezdetben nem szabad 5 percnél többet a kabinban töltened, különben leégsz. Csak fokozatosan szabad emelned az adagot. Azt is vedd figyelembe, hogy a bőröd mennyire bírja a megterhelést! Amennyiben szőke hajjal, illetve világos szemekkel rendelkezel, akkor elővigyázatosnak kell lenned. A saját gépedet abban az esetben sem veheted túl magas fokozatra, ha inkább mediterrán típus vagy. Sajnos ilyenkor is előfordulhat irritáció, a túl nagy megterhelés hatására.

Persze, amennyiben körültekintően üzemelteted a szoláriumot, akkor biztosan nem lesz félnivalód. Persze azt is meg kell említeni, hogy érdemes naptejet használnod a mesterséges napozás során. Nem árt, ha van nálad mélybarnító és bronzosító, mert ezeknek a segítségével még jobb eredményt érhetsz el. A saját gépedet időnként nézesd meg a szerelővel, a biztonság kedvéért! A cég szakemberei képesek segítséget nyújtani akkor is, ha valamilyen meghibásodás történt. Mentsd el a telefonszámukat és hívd fel őket, ha valami nincs rendben!