Szépségápolás

Az infraszauna egész évben használható

Infraszauna

A berendezés infravörös sugarakat áraszt, amelyek behatolnak a bőrbe és átadják a hőt a szervezetnek. Ilyenkor a test izzadni kezd, így beindulnak a méregtelenítési folyamatok.

Az infraszauna ideális lehet a fogyni vágyóknak. Körülbelül 30 perc használat során 500-800 kalória távozik a szervezetből. Akkor lehet eredményesebb a fogyás, ha rendszeresen mozog is. Az anyagcserére is jó hatással van, hiszen gyorsítja. Rengeteg pozitív érv szól a termék mellett.

Az infraszauna elősegíti a lerakódott káros anyagok távozását. Idesorolható például a higany, a kénsav, a cink, az ólom és az alkohol. Egész évben használható, viszont a legnagyobb szerepet a hidegebb hónapokban kapja. Ilyenkor nagyon sok az influenzás beteg. Ha szeretné elkerülni ezt a kellemetlen problémát, akkor könnyedén megteheti.

Az infraszauna az immunrendszert is erősíti. Ha hetente több alkalommal igénybe veszi, akkor egészségesebb és fittebb lesz, mivel külsőleg és belsőleg is fel fog töltődni. Nyugodtabbak és stressz-mentesek lesznek a mindennapok.