Webáruház

Az ínycsiklandozóan finom fehérjés palacsinta

Fehérjés palacsinta

A tésztafélék, sütemények nagy kedvencei a magyaroknak is. Gondolta volna, hogy a fehérjés palacsinta is ugyanolyan finom, mint a hagyományos? Sőt, akár finomabb is, ráadásul sokkal egészségesebb. Bár ez az étel a hagyományos formájában kicsik és nagyok kedvence, nem a legegészségesebb, a magas szénhidráttartalma miatt.

A fehérjés változat azonban sokkal egészségesebb, ugyanakkor a diétába is beépíthető. Bárki nyugodtan fogyaszthatja, mivel természetes. Kétféle módon juthatunk hozzá. Az egyik, hogy megszerezzük a fehérjés palacsinta receptjét, például a peakshop.hu webáruház honlapjáról. A másik, hogy megvásároljuk készen a Peak palacsintaport 42% fehérjetartalommal.

Ez nagyon gyorsan elkészíthető és igazán jó palacsinta lesz belőle, magas fehérjetartalmának köszönhetően pedig roppant laktatós. A fehérjés palacsinta a hagyományoshoz hasonlóan, fogyasztható például mogyoróvajjal vagy cukormentes lekvárral. Az online boltban a cukormentes mogyorókrém is megvásárolható. Rendelje meg mindkettőt!