Webáruház

Bizony kell a kaparófa!

Szükséges a kaparófa

Amennyiben háziállatot tartunk, annak adjunk meg mindent ahhoz, hogy szépen fejlődjön, egészséges, boldog, kiegyensúlyozott életet élhessen. A cicák például nagyon szeretik élesíteni a karmaikat, egy kaparófa beszerzése elengedhetetlen számukra.

Az üzletet az elcanino.hu webáruházban éri meg leginkább lebonyolítani, mert itt nagyon szép kaparófa típusok találhatóak. Például a Nuria odúval és fekhellyel ellátott, 71 cm magasságú, narancs-szürke színű kaparófa ideális választás a kis szőrmóknak. Szizálrost felületű oszlop található rajta a karomélesítéshez. Ezt leszámítva, puha plüss felületek jellemzik a terméket, alul búvóhellyel, tetején pedig kényelmes, levehető és mosható fekvőhellyel. Gumis cicajáték lóg le a kis bútor tetejéről.

A búvóhely bejárata egy cicafejet formáz. Ebben kiválóan tud pihenni a cica és a nyugalmát semmi sem zavarja. Az egész kis bútorzat, kaparófával együtt, pusztán 12 800 Ft. Méretei pontosan szerepelnek a honlapon. Igazi kuckót alakíthat ki cicusnak ezzel a típussal.