Utazás

Az Arab Emírségek turisztikai látványosságai

Arab Emírségek

Mindenkiben benne él az a vágy, hogy felfedezze a körülötte lévő világot. Mivel ma már teljesen hétköznapinak számít a repülővel való közlekedés, ezért a távolabbi helyek felkeresése sem marad elérhetetlen álom.

Az Arab Emírségek egyre népszerűbb lesz a magyarok körében. A korábbi években szinte tabunak számított az ide történő ellátogatás, azonban ma már kérhető a Morea Travel segítsége. Főként Abu Dhabi és Dubai felkeresésére nyílik lehetőség.

Az Arab Emírségek területén megtekinthető a Sheikh Zayed nagymecset, a Ferrariworld és az Emirates Palace. Aki inkább Dubai felé venné az irányt, az a táncoló szökőkutat, a Burj Khalifát, illetve a helyi vízi parkot és akváriumot nézheti meg. Itt van a Dubai Mall, ami a világ egyik legnagyobb plázája.

Az Arab Emírségek még rengeteg meglepetést tartogat a fent felsorolt látványosságokon kívül. A Sharjah nevű emírségben nem szabad kihagyni a Kék Bazár, az egyetem és a halpiac megnézését. Egy teljesen új világ tárul fel a turisták szemei előtt, ami felejthetetlen élmény.