Webáruház

Miből készül az ipari parketta?

Az ipari parketta igen strapabíró

Sokszor már a név hallatán is kialakul egy negatív vélemény bizonyos dolgokról, azonban csak akkor ismerjük meg annak az előnyeit, amikor kapcsolatba kerülünk azzal.

Kétségtelen, hogy az ipari parketta hallatán valami tömeggyártású, gyenge minőségű, rövid élettartamú termék jut az eszünkbe, azonban ez ilyen formában nem egészen igaz. Ugyanis az tagadhatatlan, hogy az ipari parketta valóban nyesedékekből készül, ennek ellenére a piacon található egyik legkiválóbb minőségű burkolatnak számít. Rendkívüli keménysége és kopásállósága miatt ideális választás éttermek, ipari épületek, könyvtárak és üzletek padlójának kialakításához. Egyszóval az ipari parketta olyan helyiségek padlójának burkolásához a legideálisabb, ahol nap mint nap rengeteg ember fordul meg.

Mivel átlagosan 8-10 alkalommal lehet felújítani, csiszolni, ezért az élettartama akár több száz esztendőre is elhúzódhat. Az ipari parketta ára nagyon széles skálán mozog, ami annak köszönhető, hogy különböző faanyagok nyesedékéből, vagyis más és más alapanyagból készül.