Utazás

Repülőjegy Bali – pár információ erről a lehetőségről

Repülőjegy Bali
Repülőjegy Bali

Bár nem lehetetlen Magyarországról eljutni Bali szigetére, arra bizony fel kell készülniük az utazóknak, hogy nem lesz egyszerű légi úton sem eljutniuk ebbe a távoli országba. Aki jól választja meg az utazása időpontját, az kifoghat olyan lehetőséget a repülőjegy Bali tekintetében, aminél csupán egy átszállás fog kelleni.

Ebben a tekintetben a Qatar Airways járatait tanácsos nézegetni, hiszen ez a légitársaság indít olyan gépeket, amiknél csak egyszer van szükség átszállásra Dohában hosszú várakozással. A többi esetben két átszállásra lesz szükség, ezért az utazóknak bizony fel kell készülniük arra lélekben, hogy igen sok ideig lesznek úton.

Még egy átszállással is tizenhat órás a repülés, a két átszállásos esetben pedig akár huszonnégy óra is lehet az utazás. Arra is számítani kell, hogy sajnos a repülőjegy Bali esetében nem vehetőek igénybe a diszkont légitársaságok szolgáltatásai, hiszen a messzebbi távokra csak a normál légitársaságok mennek.

Ennek alapján a kirándulóknak fel kell készülniük arra, hogy a repülőjegy Bali megvétele többszázezer forintos költség lehet. Ha azonban valaki úgy dönt, hogy neki megéri az idő- és pénzbefektetés az utazás tekintetében, akkor csodaszép tájakat láthat az indonéz szigeten!