fürdőbomba
Webáruház

A fürdőbomba segít ellazulni

Ha beszerzi ezt a nagyszerű terméket, akkor nem fogja megbánni! A fürdőbomba az otthonába varázsolhatja a wellnessezés élményét. Mivel illóolajokat tartalmaz, így egyaránt kényezteti a testet és a lelket. Amint a vízzel találkozik, azonnal elkezd pezsegni. Sokféle illatban és színben kapható az üzletekben, így kedve szerint válogathat.

A pozitívumai között meg kell említeni, hogy megváltoztatja a víz színét. A kádban relaxálva nemcsak feltöltődhet energiával, hanem ápolhatja a bőrét is. A fürdőbomba használata után nincs szükség testápolóra. Már egyetlen alkalom után tapasztalhatja a jótékony tulajdonságait. Természetes alapanyagok felhasználásával készül, ami azt jelenti, hogy nem tartalmaz vegyszereket. Akár érzékeny bőrű emberek is bátran igénybe vehetik, mivel nem okoz irritációt.

Saját kezűleg is elkészítheti, amennyiben minden hozzávalót beszerez. A citrusos fürdőbomba élénkít és frissít, így a reggeli fürdőzéshez ajánlják. Ha estére tervezi a lazulást, akkor mindenképp a nyugtató hatású készítmények közül válasszon!

A fürdőbomba segít ellazulni bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva