Webáruház

Csökkenti a stresszt az infraszauna

Szauna otthonra

A téli ünnepekkor igen gyorsan felszaladnak a kilók, amiktől aztán nagyon nehezen lehet csak megszabadulni. Aki a felesleges kilogrammoktól a lehető legkomfortosabb, egyszerűbb és kíméletesebb módon akar megszabadulni, az infraszauna mellett kell döntsön.

Számos vizsgálat igazolta már, hogy ez egy kiváló megoldás, amikor a kalória- és zsírégetés a cél. Alig 30 perc alatt 700 kalóriát is el lehet égetni. Ez nagyjából egy 15 km-es táv lefutásával egyenlő, ami pedig fárasztó, hosszadalmas dolog.

Idősebb korban, amikor az ízületek, izmok fájnak, a kocogás nem is egy biztonságos választás. Az infraszauna ezen kívül sok más mindenre jó. Például gyorsítja a sebek gyógyulását és eltünteti az apróbb bőrhibákat.

Sőt, képes a stresszt csökkenteni és megelőzheti a depresszió kialakulását is. Ezek mellett, a narancsbőr eltüntetésénél is csodákra képes, illetve a ráncok kisimulnak, a bőr feszesebbé és fiatalosabbá válik az infraszauna többszöri használata után. Világos hát, hogy az infraszauna az egészség és a szépség megőrzésében az egyik legprofibb, leghatékonyabb opciót jelenti.