Webáruház

Prémium minőségű az iPhone 7 tok

iPhone 7 tok
iPhone 7 tok

Sokan nem szeretik azokat a védelmi tokokat, amelyek csak a biztonságot garantálják, és ez teljesen jogos, hiszen a megfelelő eszköz bizony elősegíti az esztétikus és elegáns megjelenést is. Mind a kettőt nyújtani tudja az iPhone 7 tok – Phonebox.hu, az a speciális védelmi eszköz, amelyik sajátos módon vegyíti a létfontosságúnak minősíthető tartósságot és strapabírást a sokak által elvárt designos, szép megjelenéssel. Az egyik legelterjedtebb fajta egyértelműen a Minimalthin Smoke nevű változat, amelyik, természetesen, a fekete színű mobilokhoz passzol a leginkább.

Ennek a különleges, füst árnyalatnak köszönhetően a mobil valóban elegáns lesz. Azonban emiatt nem kell azt hinni, hogy a mobil veszít majd sajátos, külsőt illető adottságaiból. Ezt teljes mértékben megakadályozza a tény, hogy az iPhone 7 tok teljesen áttetsző. Mivel ujjlenyomat taszító nanotechnológiás bevonattal van ellátva, ezért nem csak az ujj zsíros foltjaitól garantál védelmet, hanem a számos egyéb szennyeződéstől is, amelyek bizony egy idő után kifakítják a telefont, ami ezáltal veszít sajátos színéből. A iPhone 7 tok hatalmas előnye, hogy minden helyzetben gondmentesen, remekül illeszkedik az adott készülékre.

Nyilvánvalóan nem minden embernek van ilyen új generációs készüléke, sokak a régebbi modellel rendelkeznek. Ebben az esetben az iPhone 6 tok – https://www.phonebox.hu/iphone/iphone-6-tok-folia – bizonyul a tökéletes választásnak, amelyet illetően igen nagy változatosság tárul a vásárló elé. Sokan előszeretettel választják az úgynevezett Spigen Slim Armor nevű típust, amelyik roppant egyedülálló. A sajátosságot mindenképp a kifogástalanul nívós és a letisztult, katonai minősítés adja.

A korszerűséget mi sem bizonyítja jobban, mint a tény, hogy ez a termék a lézerrel kidolgozott ütéselnyelő részeinek és modern hybrid technológiának hála kiemelkedő és mindenképp megbízható védelmet nyújt az ütések, leejtések és karcolások ellen is. Talán emellett a legfontosabb előnye, hogy a kezelés, felhasználás mindig egyszerű marad, ami nyilvánvalóan a vékony külsőnek köszönhető. Ezen iPhone 6 tok pereme a kijelző fölé nyúlik, és a kamerának is megfelelő védelmet nyújt.