V TAC
Webáruház

V TAC a nyári estékre

V TAC
V TAC

Nemcsak a házunkat, hanem a kertet szintén érdemes megfelelő világítással ellátni, hiszen gyakran sötétedés után is szeretünk ott tartózkodni. Gyönyörűen megvilágítja a nyugalom oázisát a V TAC E27 kerti fali lámpa, ami ezüst foglalattal van ellátva. A teljesítménye 15 W, a világítási szöge pedig 110 fok. Az anyaga rozsdamentes acél, tehát igazán tartós szerkezet.

Érdemes ilyen lámpákkal felszerelni a kertet, ugyanis megfelelő mennyiségű fényt bocsájtanak ki ahhoz, hogy a meleg nyári estéken a családdal vagy barátokkal néhány pohár üdítőt lássunk elfogyasztani, miközben kellemes beszélgetést folytatunk. A V TAC termékek nagyon jó minőségűek, valamint energiatakarékosak.

Hosszú ideig élvezhetjük a V TAC kerti lámpa nyújtotta fényt anélkül, hogy gyakran kellene az izzókat cserélni, illetve a villanyszámla sem lesz túl magas, ha ezeket használjuk. Modern jelleget biztosít a V TAC fali lámpa az adott teleknek, így pedig büszkén vezetheti majd be a meghívottait a növények közé. Keresse fel minél hamarabb a vtacledbolt.hu webáruházat!

V TAC a nyári estékre bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva