kenyeres zsák
Webáruház

Kenyeres zsákban tovább friss marad a kenyér

A kenyér a világ számos területén alapvető élelmiszer. A világ számos területén, alapértelmezés szerint, műanyag zacskóban árusítják. Ez az egyik oka annak, hogy olyan sok kérdést kapunk arról, hogyan vásároljuk és tároljuk a kenyeret? Sokan szeretik a kenyeret a helyi péktől vagy a szupermarketben megvásárolni.

Ezeken a helyeken általában nem csomagolják előre a kenyeret, így ha kéznél van egy kenyeres zsák, könnyű azt egyszerűen felemelni és abba kérni a létfontosságú élelmiszert. A kenyeres zsák puhán és hosszabb ideig megőrzi a kenyeret, mint a papír- vagy műanyag zacskók. Különösen hasznos párás éghajlaton, mivel megakadályozza a penészesedés kialakulását.

A kenyeres zsák remekül mutat a pulton és jól jön a forró zsemlék asztalon tárolásához. Az a kenyér, amit túl sokáig hagyunk kint, csak kiszárad, ami azt jelenti, hogy még mindig újra használhatjuk. A régi kenyeret ledarálhatjuk zsemlemorzsává, használhatjuk töltelékként pogácsákhoz, készíthetünk belőle kenyérlevest, bundáskenyeret, sőt, akár kenyérpudingot is.

Kenyeres zsákban tovább friss marad a kenyér bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva