Webáruház

Motoros protektor a test épségéért

Motoros protektor

A motorozás a szabadság csodálatos élményét nyújtja, olykor igazi adrenalinbomba. Mindegy, hogy a motor csak hétköznapi jármű, sporteszköz vagy hűséges társ, a motoros protektor soha nem maradhat otthon.

A múltban egyrészt nem is voltak, másrészt nagyon kezdetleges szinten léteztek ezek az eszközök. Mivel a motorosokat nem védi meg a karosszéria, sürgető szükség volt olyan ruházat előállítására, ami direkt a testet védi. Kezdetben nem mindenki viselte szívesen, mivel kényelmetlenek és melegek voltak, így sokan hatalmas kockázatnak tették ki magukat. Szerencsére a motoros protektor gyártók egyre jobb és kényelmesebb ruházatot fejlesztenek ki, hogy a motorozás élményét nem vegye el a kényelmetlen, merev ruházat.

A ridestyle.hu webáruházban a test egész felületét védő motoros protektor ruházat megvásárolható. Nem meglepő tehát a vesevédő, a térdkoptató, a protektoros rövidnadrág, a könyök-, a mellkas és hát- és természetesen a gerincprotektor jelenléte a bolt felhozatalában. Motorozzon biztonságosan!