inulin por
Webáruház

A belek megfelelő működéséért is felel az inulin por

A rostok nem a leghíresebb tápanyagok, de létfontosságúak a bélműködés és az általános jó közérzet szempontjából. A valóság az, hogy a legtöbben közel sem eszünk eleget belőlük. Az inulin por alternatív módot kínál a rostbevitel kiegészítésére.

Ez a természetes, növényi eredetű, nem emészthető szénhidrát- és élelmi rostforrás pozitív hatással van a bélműködésre azáltal, hogy befolyásolja a bélbolyhokat. A kutatók, akik számos klinikai vizsgálat adatait összesítették, megállapították, hogy az inulin por pozitív hatással lehet a székletürítés gyakoriságára és állagára. De ez még nem minden! Az inulin por segítheti a kalcium felszívódását és a csontok ásványi anyag tömegét is. Ezen kívül bárkinek, aki segítséget keres egy testsúlycsökkentő programhoz, az inulin por támogathatja a fogyását és megelőzheti a súlygyarapodását.

Továbbá, oldható rostként segít abban is, hogy hosszabb ideig érezzék jóllakottnak magunkat. Ez remek hír azoknak, akik segítséget keresnek az egészségtelen nassolási vágyak csökkentésében.

A belek megfelelő működéséért is felel az inulin por bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva