okosóra töltő
Webáruház

Az okosóra töltő a smart kütyü elengedhetetlen tartozéka

A smart kütyük kényelmesebbé és bizony sok esetben hatékonyabbá tudják tenni a mindennapokat. Sokan nem érik be egy telefonnal, és egy okosórát is beszereznek. Több kiegészítőt is kap a vásárló ehhez, amik közül kétségtelenül a legfontosabb az okosóra töltő. De miért is annyira kedvelt ez az eszköz, mit tud ez az óra?
Nos, nem csupán egy sima karóráról van szó, ami az időt mutatja. Egy igen intelligens eszköz ez, ami számos funkcióval rendelkezik. Tény persze, hogy az óra, akárcsak a régi modellek, jelzi az időt és a dátumot, de ez csak egy a több tucat funkciója közül. Még az olcsó okosórák is ennél bővebb tudással rendelkeznek.

Rengeteg olyan modell van már, ami egy okostelefonnal is fel tudja venni a versenyt, már ami a tudást illeti. Hol vehetők meg az ilyen profi eszközök? A Blue Digital oldalán nem csupán maga a kütyü, de az okosóra töltő is megvehető. Természetesen arról a kiegészítőről van szó, amit egyszerűen nem lehet nélkülözni.
Ugye az okosóra töltő hiányában nem lehet feltölteni a lemerült kelléket. A smartwatch pedig teljesen egyértelmű, hogy miért vált szép lassan a mindennapos élet szerves részévé. Ez igencsak hasznosnak bizonyul vezetéskor, edzéskor és minden olyan alkalomkor, amikor a telefont nem lehet alkalmazni.

A 13 Pro Max tok új szintre emeli a biztonságot

Sokan hallottak az ütésálló tokról és rengetegen vannak azok, akik minden nap használják, hiszen biztonságban akarják tudni a telefonjukat. Az ütésálló 13 Pro Max tok elképesztően hasznosnak bizonyul ebben a tekintetben, hiszen mindentől képes megvédeni a mobilt, legyen szó ütésről, karcolásról, porról vagy bármilyen szennyeződésről.
Aki aktív életet él, tehát gyakran sportol, kirándul, mászik hegyet, sőt, az extrém sportoknak is esélyt adott, jól teszi, ha a megszokott kiegészítő helyett, inkább a defender 13 Pro Max tok mellett voksol. Ez nagyobb ütések elhárítására lett megtervezve, ezért kifejezetten extrém körülményeket is képes elviselni. Sőt, bizonyos modernebb változatok már a víznek is ellenállnak. A 13 Pro Max tok vastagabb a megszokottnál, mert egyedi fejlesztést igényelnek az extrém körülmények.
Az okosóra töltő a smart kütyü elengedhetetlen tartozéka bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva