iphone töltő
Webáruház

Az iPhone töltő sok táskában ott lapul

Napjainkban elengedhetetlen eszközzé a vált a mobiltelefon. Hívásokat fogadunk, dolgozunk, tartjuk a kapcsolatot a szeretteinkkel, zenét hallgatunk és már fényképezőgépként is funkcionál. Nem meglepő, hogy gyakran igényel töltést. Ezért lapul az emberek táskájában már a töltő is a pénztárca mellett.

Az iPhone töltő különösen keresett darab. Míg a többi márka töltője csatlakoztatható más típusokhoz, az iPhone töltő kizárólag a márkacsalád tagjaihoz illeszkedik. Szerencsére már kapható több olyan eszköz, ami megkímél minket, hogy magunkkal vigyük a vezetékes töltőket. Ha autóval közlekedünk, szivargyújtóba dugható autós töltővel is megoldhatjuk a töltést.

Néhány éve megjelent a piacon a Power Bank nevű tartozék, ami egy mobiltelefon méretű kütyü, amihez szintén csatlakoztathatjuk a készüléket töltés céljából. Az iPhone töltők családjába tartozó újdonság a vezeték nélküli töltőállvány, ami dizájnos telefontartó és töltő funkcióval is bír. Egyre több megoldás jelenik meg, hogy akárhol feltölthessük a készülékeinket.

Az iPhone töltő sok táskában ott lapul bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva