fonyódi szállás
Szolgáltatás

Fonyódi szállás borpiknikkel és zenével

fonyódi szállás
Fonyódi szállás

A legkedveltebb balatoni állomások általában nemcsak a főszezonban, de tavasszal és ősszel is kínálnak szórakozási lehetőségeket. Fonyódi szállás birtokában például részt vehetünk helyi gasztronómiai estéken, jazz koncerten, mulatozáson. Ősszel népszerű a borpiknik, ahol a környék borkülönlegességeit kóstolhatjuk meg és vásárolhatunk szuvenírként is.

Ízletes házi sütemények, szendvicsek és zene várják a falatozni vágyókat. Legtöbbször ezek az események nemcsak az ízlelőbimbóknak kedveznek, de vásár is társul hozzájuk, így antikvár dolgokat, különböző használati cikkeket, festményeket, kézműves termékeket is megkaparinthatunk.

Fonyódi szállást ezért is érdemes időben, hónapokkal előre lefoglalni. A kínált programok színvonalasak, így sokan szeretnének a településen feltöltődni. A kínálat színes és bőséges, így az egyszerű, letisztult, alig felszerelt apartmanoktól kezdve a luxuskategóriáig válogathatunk. Egyesek a kicsit, mások a tágas lakóteret szeretik, de itt mindenki megtalálja a kedvenc pihenőhelyét.

Fonyódi szállás borpiknikkel és zenével bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva