kötött pulóver
Webáruház

Kötött pulóver minden ízlésnek megfelelően

Sokan úgy gondolják, hogy igazán csinosan csak nyáron lehet felöltözni, mivel a blúzok, ruhák tudják a legjobban kiemelni a női vonalak szépségét. Egy jól megválasztott kötött pulóver segítségével azonban bomba hatást lehet elérni.

Ma pedig már igazán bő a választék a kellemes, puha anyagú és különleges szabású pulcsik terén. A miniboxshop.hu webáruház kínálatát mindenképpen érdemes átnéznie annak, aki ősszel és télen is stílusosan szeretne festeni az élet bármely területén. Lássuk, milyen termékekkel kecsegtet minket a webshop! A fodros vállú, garbó nyakú kötött pulóver gyönyörű élénkzöld árnyalatban üde színfoltja lesz a megjelenésnek. Nagyon kényelmés és csinos ez a bordázott anyagú darab, magas nyakrésszel, extra fodros válldíszítéssel és V formájú kötésmintával az elején.

A horgolt ujjú darabok pedig akkor is lenyűgözőek, ha amúgy teljesen egyszerű a szabásuk. A bő fazonú kötött pulóver V alakú kivágással és madeira ingbetéttel is nagyon szexis, emellett lezser és kényelmes. Válaszd ki a kedvenceidet a felhozatalból!

Kötött pulóver minden ízlésnek megfelelően bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva