távfelügyelet
Szolgáltatás

Miért fontos a távfelügyelet?

távfelügyelet
Távfelügyelet

Ez a biztonságtechnikai módszer a nap 24 órájában védelmet nyújt az otthonának. A távfelügyelet számos előnnyel bír, ebből kifolyólag érdemes a kivitelezésén elgondolkodni. Egy összetett rendszerről van szó, ami kamerával és riasztóval rendelkezik. A hang- és a fényjelző kültéren kerül elhelyezésre minden esetben.

Jól látható messziről is, ezáltal a betörések kockázata jelentős mértékben csökken. Az infra mozgásérzékelők lefedik a teljes helyiséget, így a biztonság garantált. A távfelügyelet lehet rádiós vagy telefonos. A szolgáltatás diszpécserei illetéktelen behatolás vagy áramszünet esetén azonnal értesítést kapnak.

Könnyen be tudják azonosítani azt, hogy milyen jellegű problémáról van szó, így biztos információt tudnak Önnek szolgáltatni. Ha betörést észlelnek, akkor tájékoztatják a rendőrséget. Ezt követően kiküldik a járőröket az adott címre. A távfelügyelet segítségével a helyszínen elkaphatják a hatóságok a tolvajokat. Tűz esetén pedig a tűzoltók vannak riasztva, akik rendkívül gyorsan kiérkeznek a helyszínre.

Miért fontos a távfelügyelet? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva