Webáruház

Kis lakásban is elfér az infraszauna

Infraszauna

Kisebb lakásban él, mégis szeretne egy szaunát beszereltetni az otthonába, hogy a hosszú munkanapok után egy kicsit felfrissülhessen? Akkor Önnek ideális lesz egy sarok kialakítású infraszauna, amit az infraszauna.com weboldalon tekinthet meg. Ennek a kabinnak igazán kicsi a helyigénye, ráadásul a lakás egy olyan sarkában is el lehet helyezni, ami üresen tátong.

A gondos tervezésnek köszönhetően, ebben az infraszaunában is sikerült elhelyezni az IR-A, IR-B és IR-C tartományokban egyaránt sugárzó infrahalogén izzókat. Az integrált érintőpanel segítségével lehetőség van a hőmérséklet és az időzítő beállítására.

Tulajdonképpen az infraszauna berendezéseket felfrissülés céljából vásárolják meg az emberek többsége, azonban azt is tudni kell ezekről a készülékekről, hogy számos pozitív hatást gyakorolnak az egészségre is. A segítségével el lehet tüntetni például a csúnya narancsbőrt, ami miatt nagyon sok hölgy szenved. Csodás hatású az infraszauna, ezért szerezze be akkor is, ha kicsi lakásban él!