Webáruház

Egylábú állvány kezdő fotósoknak

Egylábú állvány
Egylábú állvány

Fotóállványra még a lelkes amatőröknek is szükségük van, nem beszélve a profikról, akik bizonyos munkákat csak ennek segítségével tudnak megvalósítani. Például egy fotóstúdióban több példány is szokott lenni, hiszen a különböző típusoknak más a teherbírósága, a magassága, így akár egyszerre is használhatóak.

Ugyanakkor, legalább az egylábú állvány a kezdőknek is biztosan jól jön, hiszen a fix pontról való fotózást is el kell sajátítaniuk és eljön az idő, amikor ők döntenek úgy egy-egy helyzetben, hogy előre beállított szögből szeretnének fényképezni.

Az egylábú állvány összecsukva nagyon csekély helyet foglal, illetve kicsi súllyal bír, így könnyedén magukkal vihetik és bárhol lehet próbálkozni a különböző beállításokkal. Továbbá, a különféle szűrők kipróbálását is megkönnyítheti, hiszen ha a gépet az egylábú állvány tartja, akkor könnyebb cserélgetni a különféle színű, típusú, funkciójú lemezeket. Ha Ön is most tervez belemerülni a fotózás rejtelmeibe, akkor az alapfelszerelés mellett, az állvány beszerzéséről se feledkezzen meg!