Szolgáltatás

Mitől függ a lakáshitel mértéke?

Lakáshitel
Lakáshitel

Szeretne végre egy saját lakást vásárolni, ahol boldogan élhet a családjával? Egy otthon megteremtése nem egyszerű feladat, ezért rengetegen a lakáshitel segítségével próbálnak lábra állni.

A jelzalog.com csapata hatalmas segítséget nyújt minden érdeklődőnek, ugyanis ingyenes tanácsadást biztosít az ügyfeleknek. Ez azt jelenti, hogy a cég közreműködése lakáshitel igénylés esetén díjmentes, mivel a munkadíjat a bankok fizetik.

A biztos szakmai tudás minden ügyfél számára komoly szempont, ezért nagyon sok múlik azon, hogy kire bízza az információk összegyűjtését és bemutatását. Vásárlásra, építésre, a már meglévő ingatlan bővítésére vagy felújítására is igényelheti a segítséget.

Az igényelhető lakáshitel paraméterei több tényezőtől függ. Ilyen például az ügyfél havi, nettó jövedelme, valamint az ingatlan forgalmi értéke és elhelyezkedése. Szintén meghatározó szereppel bír a hiteligénylő iskolai végzettsége, valamint az eltartott gyermekek száma. Részletesebb információkért kattintson az oldalra és keresse a szakértőket!

Mitől függ a lakáshitel mértéke? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva