Dr. Falus György plasztikai sebész
Szolgáltatás

Dr. Falus György a mellplasztikáról: „A legkorszerűbb a Soft High Cohesin implantátum”

Az esztétikai beavatkozások listájának első helyén a mellplasztika áll, hiszen a kebel a nőiesség legjellemzőbb szimbóluma, ezért minden hölgy tökéletes formájút szeretne. De a legtöbben nem tudják, hogy milyen implantátum mellett érdemes dönteniük, így a plasztikai sebész véleményét kérik, aki tudja, hogy melyik az ideális választás. Erről is olvashatsz bővebben Dr. Falus György plasztikai sebész weboldalán. A szakember szerint, a legmodernebb Soft High Cohesin implantátum beültetése ideális, mert ennek nagyon jó a tapintása, egységes egészet alkot.

Egy esetleges baleset következtében is egyben marad ez az implantátum, de sérülésekor sem veszélyezteti a szervezetet. Ami a formát illeti, tudnod kell, hogy a mai trend a természetes hatás. Az óriási, úgynevezett lufimellek divatja már a múlté. Ezekről ugyanis már messziről látszik, hogy művi beavatkozás eredményei. Dr. Falus György plasztikai sebész minden esetben felhívja a páciensek figyelmét a természetes arányokra.

Lényeges, hogy harmonikusan passzoljon a testalkathoz a beültetett implantátum. Ezek különböző méretei széles választékban állnak rendelkezésre. Tulajdonképpen kétféle implantátum választható, az anatómiai, amit csepp alakúként is emlegetnek, valamint a kerek, más néven alma formájú. Nagyon ritka esetben szükségesek a csepp formájú implantátumok. A megfelelő forma kiválasztásánál fontos szempont, hogy illeszkedjen a női alkathoz és ehhez a szakemberek, a testalkat mellett, figyelembe veszik az eredeti mellformát is.

Kijelenthető, hogy a páciensek által leginkább kedvelt és legbiztonságosabb eredményt adó mellimplantátum az alma formájú. Célszerű tájékozódnod ezekről, illetve a plasztikai sebészeti beavatkozásról a drfalus.hu portálon, ha szépészeti műtétet tervezel elvégeztetni. Ugyanakkor, a plasztikai sebész is minden szükséges információval ellát, az amúgy ingyenes konzultáció során. Az oldalon megtalálod a műtét leírását lépésről lépésre, de ez nem szabad elriasszon, hiszen a mellplasztika ma már maximálisan biztonságos beavatkozás.