Szolgáltatás

A 2Jepetto élen jár a parkettázásban

2Jepetto

A házfelújítás során vannak olyan teendők, amelyeket bárki el tud végezni, de sok olyan feladat is akad, amit jobb, ha szakemberre bízunk. Ilyen feladat a parkettázás is. Ha nem megfelelően helyezzük le a padlót, akkor sok kellemetlenség érhet bennünket az otthonunkban.

Amennyiben profik segítségét kérné, a 2Jepetto munkatársaira mindig számíthat! A padlószőnyeg lerakásától, a régi padlók felújításáig vagy az új parketta letételéig minden burkolattípussal foglalkoznak.

A 2Jepetto szakemberei hosszú évek tapasztalatával és komoly szaktudással rendelkeznek, így a munkájukban nem fog kivetnivalót találni. A parkettát hosszú évtizedekig használjuk, ezért fontos, hogy azok jól legyenek lerakva.

Egy laikus nem ismeri azokat a trükköket, amivel ki lehet tolni a burkolatok életidejét. Bár nem tűnik nehéz feladatnak a műpadló telepítése, mégsem érdemes belevágni kezdőként. A 2Jepetto mesterei olcsón és megbízhatóan végzik a dolgukat, így nem jelent nagy kiadást, ha rájuk bízzuk a körülményesebb feladatokat.

A 2Jepetto élen jár a parkettázásban bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva