Webáruház

A praktikus és mobilis flipchart tábla

Flipchart tábla

A dolgok szemléltetése rendkívül fontos mind az iskolákban, óvodákban, mind a munkahelyeken. A flipchart tábla igazán praktikus eszköz erre a célra, mert rengeteg előnyös tulajdonsága van.

A multifunkcionális táblán, egyrészt a mágnesnek köszönhetően, egyszerűen megjeleníthetők az elképzeléseink, másrészt pedig a táblamárkerrel írható is. Tisztítása nagyon egyszerű, nincs több krétadarab meg krétapor mindenhol. A flipchart tábla előnyei itt nem érnek véget. A praktikussága a mobilitásában is rejlik, hiszen nem kell egy felületet szentelni ennek, bárhova elvihető, áttehető, mivel össze lehet csukni, súlya pedig senkinek nem okoz gondot.

Ha minőségi darabot szeretnénk, akkor válasszuk a firkabox.hu kiváló Dahle márkájú termékeit. Ennél a márkánál biztos lehet a vásárló a felület, valamint a keret minőségében, amely nagyban meghatározza a flipchart tábla élettartamát. Az iskolák mellett számos munkahelyen roppant hasznos ez a táblatípus, hiszen egy prezentáció vagy training alkalmával sokkal egyszerűbbé teszi az ember dolgát.