Webáruház

Az álló ventilátor hűvösebb légteret biztosít

Álló ventilátor

Ez a termék leginkább a nyári hónapokban jut fontos szerephez. Az álló ventilátor fém felépítéssel rendelkezik. Ennek köszönhetően rendkívül erős a szerkezete. Több fokozatba kapcsolható. Hogy melyiket választja ki, az attól függ, hogy milyen levegőt szeretne megteremteni az otthonában.

Minél nagyobb fokozatra kapcsolja, annál hűvösebb lesz a szobában. A termék dőlésszögét is lehetősége van kiválasztani. Az üzletekben különféle teljesítményben, méretben, valamint súlyban találhatja meg. Ipari és háztartási célokra egyaránt megtalálhatja a megfelelőt.

Az álló ventilátor teljes mértékben megmozgatja a helyiségben lévő levegőt. Így a forróságban is kellemes környezetben töltheti az időt. Egyes típus teljes mértékben hangtalanul működik, így észre sem fogja venni használat közben. Az álló ventilátor praktikus és dekoratív kialakítású, ennek köszönhetően még akkor sem kell elraknia, hogyha vendégek érkeznek Önhöz. Sohasem fog kellemetlenséget okozni. Ha a tulajdonában még nincs jelen ez a készülék, akkor azonnal szerezze be!