Webáruház

Az oszloptartó elemek erősek

Talpas oszloptartó

Építkezés során számtalan eszközre, kellékre és kiegészítőre van szükség. Ezt minden esetben jó előre fel kell mérni és kiszámolni a szükséges mennyiségeket.

Egy ház teraszának vagy bármilyen oszlopokon álló építménynek a megtartására szükség lehet az oszloptartó elemek beépítésére. Ez az egyszerű, de nagyszerű tárgy alapvetően rögzítési és védő funkcióval rendelkezik. Elsősorban megtámasztja az oszlopot, ami az oszloptartón állva stabilan tarja a rajta nehezedő súlyt. Más szempontból, mivel nem ér le a földre, így nem éri a víz alulról, ezáltal nem korhad el a fa. Egyébként is mindenképpen szükség van valamilyen kezelésre, a fa védelmének érdekében.

Az oszloptartó kétféle kivitelben létezik. Az egyik a bebetonozható megoldás, aminek az aljára van hegesztve egy körvas, ami belesüllyed a betonba. Ezáltal a kötés után stabilan megáll. A másik fajta oszloptartó, az utólag a betonba csavarozható. Funkcióját tekintve mindét típus megbízható és remek megoldás. Többféle méretben léteznek, a különböző oszlopszélességnek megfelelően.