babahordozó kenguru
Webáruház

Igazi megmentő a babahordozó kenguru

Vannak olyan egyedi felszerelések, amelyek minden kisgyermekes szülő arzenáljának részei kell legyenek. A babahordozó kenguru, a funkcionalitásának köszönhetően tökéletesen működik az olyan helyzetekben, amikor a babakocsi sok problémát okozna. A néhány hónapos vagy idősebb gyermeket ebben gond nélkül el tudod majd vinni magaddal vásárolni egy közeli üzletbe.

A babahordozó kenguru akkor is nagy kényelmet jelent, ha fontos ügyeket kell intézned és tömegközlekedéssel kell eljutnod a célállomásra. Képzeld el, hogy babakocsival utazol a villamoson vagy a buszon! Ez sok esetben kimerítő tevékenység a szülőknek. Ha pedig már bejutottál egy épületbe, akkor sem biztos, hogy van lift. Ebben az esetben a babakocsi ismét problémásnak bizonyulhat.

A megmentő ebben a helyzetben a babahordozó kenguru lesz. Ennek a hasznos eszköznek az értékét a mindennapi háztartási feladatok, például a takarítás vagy a főzés során is felfedezheted. A babakocsival ellentétben, nem foglal sok helyet és könnyen beteheted az autóba, de akár egy poggyászba is.