Webáruház

Entalpia hőcserélő köhögési inger ellen

Entalpia hőcserélő

Ha valaki az otthonában is szenved a por és pollenek okozta kellemetlen tünetektől, akkor nem biztos, hogy jó választás egy magas minőségű és nagyteljesítményű levegőtisztító. Ezek ugyanis nem tudják az egész lakás levegőjét tökéletesen megtisztítani. Helyette az Entalpia hőcserélő nyújthat biztos megoldást, mivel folyamatosan tisztán tartja a levegőt, de a hőmérsékletet nem változtatja. Sajnos előfordulhat, hogy a téli időszakban, amikor beáll a fagy, a levegő száraz lesz. Ez az otthonokban is érezhető.

Aki asztmás, gyakrabban tüsszöghet, légszomjra panaszkodhat. Nem ritka, amikor a köhögés egészséges embereknél is jelentkezik, ugyanis a száraz levegő a nyálkahártyát is szárítja, amitől irritáció léphet fel. Ez pedig befolyással lehet az egészségi állapotra. Az Entalpia hőcserélő segít megszüntetni a kellemetlen tüneteket, ráadásul friss levegőt juttat be az otthonokba. Az Entalpia hőcserélő úgy működik, mint egy levegőtisztító, ellenben a hőmérsékletet nem változtatja meg.

Csak az elhasználódott, szennyezett levegőt vezeti ki a lakásból, amit megtisztítva juttat vissza. Ha Ön is szeretne az otthonában búcsút mondani az állandó köhögésnek, a torokszárazságnak és az orrfolyásnak, akkor szerezzen be egy Entalpia hőcserélőt! Természetesen a házi szellőtető rendszerek nem tartoznak az olcsóbb megoldások közé. Amennyiben elszánta magát és végre be szeretne szerezni egy hőcserélő rendszert, akkor mindenképpen beszéljen a szakemberekkel, akik segítenek megoldani a problémáját!

A szellozes.info weboldal szakértői is óva intenek azoktól a tervezőktől, akik a következő szabályokat nem tartják be. A szobákba jutó levegőnek nem szabad sem túl kevésnek, sem túl soknak lennie. Továbbá oda kell figyelni arra is, hogy a helyiség, ahová a szellőztető kerül, hangszigetelt legyen, hiszen működés közben zavarhatja a lakókat. A házi szellőztető rendszer olyan teljesítményű legyen, ami az egész lakás elhasznált levegőjét képes kiszívni és azt teljes mértékben megtisztítani. Tehát, a jó házi szellőztető rendszernek ezek az ismérvei.