Verdák
Webáruház

A Verdák hősei különböző formákban

Verdák
Verdák

A gyerekek imádják a különféle vagány járgányokat, amelyek még különleges képességekkel is rendelkeznek. Nem véletlenül olyan népszerűek a Verdák is, amik még ezen adottságokkal is képesek felülmúlni azáltal, hogy emberi tulajdonságokkal is fel vannak vértezve.

A Verdák című animációs mesefilm hősei beszélgetnek és egy-egy konkrét személyiségtípust testesítenek meg, amivel hamar a kicsik kedvenceivé váltak nemcsak a képernyőn, hanem bármilyen formában. Legyen az ruha, plüss vagy műanyag játék, evőeszköz, izgalmas társas, esetleg karóra, ha a Verdák szereplői vannak jelen rajta, akkor a gyerkőcök nem tudnak nemet mondani rá.

A kis rajongók legszívesebben mindent megvennének, ami ehhez a klassz meséhez kapcsolódik, de persze azt a szülők zsebének is bírni kell. Amennyiben Ön is szeretné minél kisebb összegből megúszni a dolgot, akkor keresse fel a jatekotthon.hu oldalt, ahol nagyon jó áron kínálják a Verdák kapcsán megalkotott termékeket, sőt, remek akciókkal is találkozhat! Éljen a lehetőséggel és varázsoljon széles mosolyt a gyermeke arcára!