esküvői nyaklánc
Webáruház

Középpontban az ideális esküvői nyaklánc

Az esküvő nagy napjára készülődve előkerül az a kérdés, hogy a királynői ruha mellé milyen kiegészítőket lenne érdemes választani. Az esküvői nyaklánc mindenképpen kulcsfontosságú, hiszen az összes szempár a menyasszonyra szegeződik, a nyak és a dekoltázs kihangsúlyozása pedig megkoronázza a megjelenést.

Fontos, hogy törekedjünk a letisztultságra, hiszen örök szabály, hogy a kevesebb néha több. Ezért is ajánlott egy olyan esküvői nyaklánc kiválasztása, ami önmagában is kiteljesedett vizuális élményt biztosít. Bizonyos darabok csodálatosan mutatnak a hozzájuk tervezett karkötővel vagy fülbevalóval és így biztosan nem eshetünk túlzásba a formák és a színek tekintetében.

A Bernadotte Jewellery Universe termékei az egyszerűség elvét követik és az örökké stílusos gyöngyöt helyezik a megjelenés fókuszába. Az esküvői nyaklánc egyetlen hangsúlyos pontban teljesedik ki, rámutatva ezzel a megismételhetetlen és páratlan szépségre. A hozzá passzoló fülbevalók ugyanezekkel a tulajdonságokkal keretet adnak a menyasszony arcvonásainak.

Középpontban az ideális esküvői nyaklánc bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva