fekete bakancs
Webáruház

Alapdarab a gardróbban a fekete bakancs

A hűvös idő beköszöntésével a szandálok és papucsok a szekrény mélyére kerülnek és előszedjük a zárt, meleg lábbeliket, illetve újra porondra kerülnek a puha zoknik. A fekete bakancs a lábbelik azon típusát képviseli, ami mindenkinek megtalálható a gardróbjában. A fekete olyan alapszín, amit az összes többivel bátran kombinálhatunk.

Már csak meg kell találni a kényelmes és bélelt tökéletes fekete bakancsot. Magasított, fűzős, bedugós, cipzáras, többféle változatban meglelhetjük. Vásárláskor érdemes szem előtt tartani, hogy milyen célból szeretnénk a cipőt. Amennyiben hétköznapi viseletre szánjuk, kevésbé szükséges olyan strapabíró darabot választani, mintha túrázásra tervezzük hordani.

A bakancsok általában vízhatlan anyagból készülnek, hogy a téli hóban, latyakban ne ázzanak át. Talpuk tömör, kemény, ellenálló. Férfias viselet, de már megjelent a piacon a női változata is. A túracipők mellett, megtalálod a női részlegen a csillogós, platformos fekete bakancsokat is. Húzd fel bátran és viseld magabiztosan!

Alapdarab a gardróbban a fekete bakancs bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva