gyerekágy Szolnok
Vásárlás

Gyerekágy Szolnokon változatos palettával

gyerekágy Szolnok
Gyerekágy Szolnok

Kevés olyan bútorboltra lelünk, ahol nem csupán árusítják, de elő is állítják a termékeket. Elsődleges profilja a gyerekágy Szolnok városában egy bútorüzletnek, ahol eleinte csak viszonteladóknak gyártottak, majd megnyitották a saját üzletüket. A helyszínen az általuk gyártott produktumok teljes skálája megtekinthető.

A vásárlókkal közvetlen kapcsolatot ápoló vállalkozás akkor kezdett a kárpitozott gyerekágyak gyártásába, amikor megnőtt azokra az igény. A szülők szerettek volna egy biztonságos, kényelmes, meleg ágyat a csemetéjüknek. Ennek eredményeként születtek meg a körbetámlás, leesésgátlós típusok.

A kínálat igen széles, de ha mégsem találja meg valaki a tökéletes színt vagy formát, van arra is lehetőség, hogy egyedi terméket gyártsanak a vendég kívánsága szerint. Gyerekágy Szolnokról már egyetlen kattintással, a vállalkozás webshopjából is megrendelhető. Az ágyak a gyermek méreteihez alkalmazkodnak, duplán megerősített ágyneműtartójuk biztosítja a magas teherbírást és a jó pakolhatóságot.

Gyerekágy Szolnokon változatos palettával bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva