horgászkajak
Webáruház

Horgászkajak az élmény fokozásához

A horgászat a kellemes kikapcsolódás és az izgalmas kaland ötvözete. Egy megfelelően megválasztott horgászkajak segít teljessé tenni az élményt, hogy ne csak a parton ülve várjunk a tökéletes kapásra.

A Sportverzum kínálatában, a GreenDuck többféle profi termékkel száll versenybe. A 3,224 méteres Fin Drive típus a HDPE anyagának köszönhetően, ellenáll az erős UV sugárzásnak és a különböző mechanikai behatásoknak. A használat során egy szimpla mozdulattal kiemelhetjük és leengedhetjük a horgászkajak kormánylapátját, ami a rugós megoldás jóvoltából egy pillanat alatt felhajlik, ha a vízben megbújó tereptárgyakkal találkozik, majd az elhaladást követően azonnal visszaáll az eredeti pozíciójába.

Mi pedig mindvégig stabilitásban leszünk és természetesen gondtalanul haladhatunk tovább. A horgászkajak hátulján egy beépített kerék teszi egyszerűbbé és kényelmesebbé a szállítást. A Fin Drive hajtásrendszer és az alumíniumvázas szék egyaránt a termékcsomag részét képezik, az evező és a bottartó pedig külön megrendelhetőek.

Horgászkajak az élmény fokozásához bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva