Műanyag tetőablak
Webáruház

Műanyag tetőablak az eredményesebb hőszigetelésért

Műanyag tetőablak
Műanyag tetőablak

Szeretné beépíteni vagy felújítani a tetőteret, de még nem döntötte el milyen módon oldja meg, hogy a lakrész napos és világos maradjon? Megoldásként szolgálhat az egyedi tervezésű műanyag tetőablak.

Az ablakszárnyon meg a tokon található sajátos tömítés és 3 rétegű üvegezés jóvoltából hatékonyabb hőszigetelés érhető el, mint az egyszerű 2 rétegű üveggel ellátott ablakoknál. A szerkezet felső részére felszerelt kilincs segítségével nagyon egyszerűen megoldható a részszellőzés és megkönnyíti a helyiség szellőztetését zárt állapotban is. Külső felületét erdei fenyőből készítik, a felépítésének biztonsága érdekében, amit alumínium, UV álló lemezzel burkolnak be. A fenyőből készült rész a beépítés után már nem lesz látható, belső része viszont a tartósság érdekében PVC profilból készül, időjárásnak ellenálló és sokkal könnyebb a tisztítása.

A jellegzetes Schindler műanyag tetőablak zárszerkezete könnyen kezelhető. Üvegezési technikája három csoportba sorolható G31 3 rétegű, G3 biztonsági és G2 2 rétegű alapüvegezés.