whisky árak
Webáruház

Kandai és skót whisky árak

A skót és kanadai whisky két ikonikus ital, amik világszerte híresek, de a whisky árak jelentősen eltérhetnek az előállítás helyétől, a márkától és a minőségtől függően. Mindkét ország gazdag készítési hagyománnyal rendelkezik, és az italok széles választéka elérhető, a belépő szintű termékektől a prémium kategóriás palackokig.

A skót fajta, amit gyakran Scotch néven is emlegetnek, az egyik legismertebb whisky a világon. A whisky árak nagyban függnek attól, hogy milyen típusú skót nedűről van szó. A blended típus, amely több különböző maláta- és gabona keverékéből készül, általában olcsóbb, mint a single malt, ami kizárólag egyetlen lepárlóból származó malátawhiskyt tartalmaz.

A kanadai whisky, szintén széles árkategóriát ölel fel. A kanadai whiskyk gyakran simábbak és lágyabbak, mint a skót társaik, köszönhetően a többféle gabona, például kukorica, árpa és rozs keverékének. Az alap szintű kanadai whisky árak általában 20-40 USD között mozognak, míg a prémium kategóriás palackok, amik különleges összetevőkkel büszkélkedhetnek, elérhetik a 50-150 USD közötti árat is.

Kandai és skót whisky árak bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva