Webáruház

Pormaszk az egészsége védelméért

Praktikus pormaszk

A fizikai munkavégzés során számos olyan körülmény előfordulhat, ami káros hatással van a szervezetére. Ha nem szeretné, hogy a fúrás vagy a csiszolás során keletkező por a tüdejébe kerüljön, akkor a pormaszk használata javasolt.

Az apró szilárd részecskék az orrba vagy a szájba jutva azonnal kifejtik a negatív hatásukat, ami többek között erőteljes köhögést és tüsszögést is előidézhet. Ha rendszeresen ki van téve a szennyezett levegőnek, akkor a pormaszk nélküli munkavégzés komolyabb problémákat is okozhat. Az asztmától kezdve egészen az allergiás tünetekig, szinte bármilyen légúti betegség okozójává válhat. Éppen ezért, ha szeretne odafigyelni az egészségére és még hosszú időn keresztül meg akarja őrizni az állóképességét, akkor elengedhetetlen, hogy a megfelelő védőfelszereléseket használja.

Sok esetben a pormaszk, a kesztyű és más munkavédelmi eszközök viselését a törvény is előírja, aminek maradéktalanul eleget kell tenni, ha nem szeretne kemény bírságokat fizetni. A webáruházból minden szükséges terméket beszerezhet.