tefal palacsintasütő
Webáruház

A Tefal palacsintasütő kezdőknek is optimális

Rengeteg pénzt lehet megspórolni azzal, ha saját magunk készítjük az ételeket a családunknak. A gyerekek imádják a palacsintát, amit sokféleképpen ízesíthetünk, de az elkészítéséhez nélkülözhetetlen a megfelelő Tefal palacsintasütő. Ez azért ideális, mert tapadásmentes bevonattal van ellátva, így nem fog beleragadni egyetlen palacsinta sem.

Az edenyshop.hu webáruház kínálatában szerepel a Super Star Tefal palacsintasütő 25×2 cm méretben. Ennek Thermo Signal technológiája jelzi, hogy az edény mikor éri el a megfelelő hőfokot a használatra. Az edény alja gyors és egyenletes sütést tesz lehetővé, ráadásul minden fajta tűzhelyen használható. Pillanatok alatt elkészíthető az ínycsiklandozó finomság egy ilyen eszköz segítségével, már csak meg kell tölteni a finomságokat és szervírozni a családnak.

A Tefal palacsintasütő egyetlen háztartásból, konyhából sem hiányozhat, hiszen ennek alkalmazásával, még a kezdő háziasszonyok is mindig sikerrel járhatnak. A webshopból néhány ezer forintért megrendelhető.