előke
Szolgáltatás

Miért fontos a gyereknek az előke?

előke
Előke

6 hónapos korától kezdődően, a baba megpróbál szilárd ételekkel is táplálkozni. Innentől kezdve pedig a szegény anya moshatja a pürét a ruhaneműkből! A kisgyermek életének ebben a szakaszában a szülőknek tanácsos a korlátlan mennyiségű türelem és előke beszerzése.

A babák szekrényének ezt az elengedhetetlen elemét a szülők tisztelete övezi. Végtére is, senki nem szeretne mosni minden etetés után, a picinek viszont tisztának és rendezettnek kell lennie. Az előke hasznos azoknak a csecsemőknek is, akiket valamilyen oknál fogva az anyukájuk nem tud anyatejjel táplálni és egy speciális tápszer keveréket isznak a cumisüvegből.

Ez a kiegészítő megvédi a ruhákat a kiömlött ételektől és a büfiztetés során, ráadásul az anyukáknak lehetővé teszi, hogy több időt töltsenek a gyermekkel a mosás helyett. Az ilyen modellek változatosak lehetnek, a fő kritérium azonban a kisfiú vagy a kislány kényelme. Egy ilyen előke használata a szülőknek örömet hoz. A kiegészítő színeinek bősége pedig a kisgyermek etetését szórakoztatóvá és izgalmassá varázsolja.

Miért fontos a gyereknek az előke? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva