Szolgáltatás

Kedvező díszdobozos Jelly Belly ár

Jelly Belly ár
Jelly Belly ár

A Mikulás-járás közeledtével sokan törik a fejüket, hogy milyen finomsággal töltsék meg a kiscsizmákat az ünnep alkalmával. A Jelly Belly cukorka remek választás erre az alkalomra. Ugyanis a Jelly Belly ár nagyon kedvező akár több csizmácska megtöltésére is.

A piacon elérhető ötven íz közül mindegyikből kerülhet így bele legalább egy, de akár a kedvenc ízösszeállítás is nagy mennyiségben beszerezhető. Egy kisebb csomag ára nem sokkal több 1000 forintnál.

Ezekbe igyekeznek belecsempészni a gyártók a kicsik és nagyok kedvenceit. A kislányok nagyon kedvelik a Hello Kitty-s csomagokat. Ebben megtalálhatóak az epres, rágógumis, piros almás és mézesmadzag fantázianevű ízei, mind-mind kislányos, rózsaszínű és piros árnyalatban pompázó cukorkái is. A kis babszem alakú édességek azonnal elbűvölik a kislányokat és anyukákat is.

Habár az anyukáknak különleges csomagolásban, díszes dobozban is megvásárolhatóak ezek a finomságok. A Jelly Belly ár így sem haladja meg a 4000 forintot. Válasszon közülük, és meglátja, a család kedvence lesz.