Szolgáltatás

Segíteni fog a kijelzőcsere

Megpróbáljuk a lehetetlent

Mindenki szereti a telefonját. Nincs is olyan most már az emberek életében, hogy ne legyen náluk az okosmobil. Érezzük is a súlyát annak, amikor eljön a kijelzőcsere ideje egy rossz mozdulatot követően.

Sajnos, amilyen drágák és hasznosak, legalább annyira törékenyek is. Persze, vannak olyan komoly károsodások, amiket nem lehet helyrehozni, de egy kijelzőcsere még belefér, főleg akkor, hogyha ismertebb márkájú telefonról van szó, mert ahhoz sokkal könnyebb az utángyártott alkatrészeket beszerezni.

De az extrém esetek megoldása sem lehetetlen, hogyha a mi szolgáltatásainkat szeretnéd igénybe venni kijelzőcsere esetén. Ha pókhálósra repedt a telefonod képernyője, mert pattant párat a lépcsőn, akkor vegyél egy nagy levegőt, utána térj be szaküzletünkbe, ahol a kijelzőcsere után olyan lesz a telefonod, mint új korában, és nem kell beruháznod ismét egy drága készülékbe.

Rengeteg esettel találkoztunk, amikor meg lehetett menteni a készüléket, és felesleges volt egy új megvétele több tízezer forintért.