Egészség

Sokrétűek lehetnek az inzulinrezisztencia tünetei férfiaknál

Inzulinrezisztencia gyógyszer

Az inzulinrezisztenciában szenvedő betegek gyakran érezhetik úgy, hogy hiába tartják be az előírt étrendet, mégis rosszabbul érzik magukat és továbbra is híznak. Ezek mellett még folyton fáradtak, depressziósak és szinte elveszítették önmagukat. Már az inzulinrezisztencia gyógyszer sem képes segíteni. Ilyenkor felteszik a kérdést, hogy vajon miért van ez így?

Mert az inzulinrezisztencia kezelése tulajdonképpen négy pilléren alapszik, az étrenden, a mozgáson, az inzulinrezisztencia gyógyszer szedésén, valamint a pszichoterápián. Ezek pedig, sajnos nagyon sok betegnek nem elegendőek. Így továbbra is szenvednek, gyakorlatilag sokszor már teljesen kilátástalannak érzik az életet.

Azonban nem szabad elkeseredniük, mert a drbenkoeva.hu weboldalon egy olyan doktornőt ismerhetnek meg, aki az inzulinrezisztencia kezelésére alkalmazott négy pillért, amiről már olvashatnak, másik nyolccal egészítette ki. Az általa tartott gyakorló kurzuson megismerheti ezeket. Minden betegnek tudnia kell, hogy az inzulinrezisztencia gyógyszer, bár igen hatásos, mégsem gyógyítja meg a betegeket, csak lassítja annak a folyamatát.

Az inzulinrezisztencia tünetei férfiaknál is igen sűrűn jelentkezhetnek, hiszen a betegség mindenkit érint. Tulajdonképpen az inzulinrezisztencia megváltoztatja a személyiséget. Az inzulinrezisztencia tünetei férfiaknál úgy jelentkezik, hogy rendkívül idegessé, szinte agresszívvá válnak abban az esetben, ha nem kapnak időben enni. A falánkság, édességevés is a tünetek közé tartozik. Ugyanakkor romlik a szellemi és fizikai teljesítőképességük, állandóan fáradtak és rosszkedvűek.

Súlyosabb esetben pánikbetegség is előfordulhat, illetve azt is tudni kell, hogy az inzulinrezisztencia tünetei férfiaknál a meddőség egyik oka lehet. Az inzulinrezisztencia egy alattomos betegség, emiatt nagyon nehezen ismerhetők fel a tünetei. Ugyanis ezek csak erős hangulatingadozásként jelentkeznek, amit a vércukor-ingadozások okoznak, nem pedig a „dili”, ahogyan sokszor a környezetben élők gondolják. Ezeket is komolyan kell venni, mert súlyos betegséget jelenthetnek.